banner198

Vali Özcan şehir içi yol çalışmalarını yerinde inceledi

Vali Özcan, Kastamonu - Çankırı Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Vali Özcan şehir içi yol çalışmalarını yerinde inceledi
banner145

Vali Vahdettin Özcan yapım çalışmaları devam eden Kastamonu – Çankırı Karayolu şehir içi geçişinde incelemelerde bulundu.

Çalışmalar hakkında Vali Özcan’ı bilgilendiren Şantiye Şefi Göksel Kantar, “Kenbağ mevkiinden Jandarma’ya kadar olan 2 km lik yolu tamamladık, yol çizgilerini çizdik, tabela işaretlemelerini yapacağız” dedi.

Yolun 11.08.2012 tarihinden itibaren trafiğe açılacağını ifade eden Kantar daha sonra şunları söyledi; Yolda iki kat asfalt, iki kat asfaltın arasında da yapıştırıcı bir madde kullandık ve yol daha da sağlam olmasıyla birlikte uzun süre hizmet verebilecek. Yeni yapılan yolun kullanıma girmesinden itibaren diğer şerit araç trafiğine kapatılarak, yenileme çalışmalarına hemen başlanılacak” dedi.

Ayrıca Kantar, uzun süredir tamamlanamayan Çankırı şehir girişi Kırkevler Mahallesi mevkiinde ise stabilize yol yapılarak Ramazan Bayramına yetiştirileceğini, imkân olursa yolun tamamının bayramdan önce yetiştirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Güzergah boyunca yapılan çalışmaları yerinde gören ve tamamlanan yolu beğenen Vali Özcan, çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi gerektiğini, Ramazan bayramı münasebetiyle yollarda trafiğin artacağını ve vatandaşlarımızın zor durumda kalmaması için yolun bir an önce bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulması talimatını verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER