banner198

Vali Özcan taburcu oldu!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Vali Özcan taburcu oldu!
banner145

 Çankırı Valisi Vahdettin Özcan tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

 

Ankara Yüksek İhtisas ve Araştırma hastanesine 10 Haziran tarihinde yatan ve midesinden başarılı bir operasyon geçiren Çankırı Valisi Vahdettin Özcan hastaneden taburcu edildi.  Çankırı Vali konağında nekahat devresini geçiren Özcan’ın, ağız yoluyla sıvı ve katı gıdalar almaya başladığı ve sağlığının hızla düzeldiği edinilen bilgiler arasında yer almakta.

 

Bu haberler birlikte fısıltı gazetesince Vali Özcan’ın midesinin alındığı, çok ciddi bir rahatsızlığının olduğu söylentilerinin de gerçeği yansıtmadığı ortay çıkmış oldu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2014, 23:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 10 yıl Önce

değerli valimiz sayın vahdettin özcan'ın; geçirmiş olduğu mide ameliyatı sonrası taburcu edilerek evine dönmesinden dolayı, memnuniyetimi ifade ediyorum. tekrar geçmiş olsun dileklerimle, en kısa süre de valilik vazifesine başlamasını temenni ediyorum. her şeyin başı sağlıktır. onun için hepimiz sağlığımızın kıymetini bilelim.

Cafer
Cafer - 10 yıl Önce

geçmiş olsun sayın valim...rabbim şifalar versin..sizin gibi değerli amirlerimize rabbim uzun ömürler ve hizmet etmeler nasip eylsin.

Mahmud Osman
Mahmud Osman - 10 yıl Önce

sayın valim yokluğunuzda idarede bir boşluk oluştu tez zamanda iyileşir görevinize dönmenizi canı gönülden istiyorum. acil şifalar dilerim.

İsmail
İsmail - 10 yıl Önce

sağlığınıza kavuşmanız bizleri çok sevindirdi. allah sağlıklı uzun ömürler versin ayın valim

Erol aydın uzunoğlu
Erol aydın uzunoğlu - 10 yıl Önce

bi̇z valiye ulasamadik ,koyun suyu balik hane oldu , duymazdan geldi̇ memleketin onde gideni

SIRADAKİ HABER