banner306
banner198

Vali Özcan Taksimde Trabzonsporlu eylemcilerle tartıştı

Aziz Yıldırıma plaket veren Çankırı Valisiyle şikeyi protesto eden Trabzonsporlular Taksim’de çok sert tartışma yaşadı.

Vali Özcan Taksimde Trabzonsporlu eylemcilerle tartıştı
banner145

Aziz Yıldırım’a plaket veren Çankırı Valisiyle şikeyi protesto eden Trabzonsporlular Taksim’de çok sert tartışma yaşadı.

 

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım cezaevinden çıktıktan sonra Çankırı’ya gitti. Aslen Karadenizli olan Çankırı ValisiVahdettin Özcan’ı da makamında ziyaret etti. Vali Özcan, Yıldırım’a plaket takdim etti, ayrıca şeref defterini imzalattı.

 

Vali Özcan öncesi gün Taksim’de Çankırı Tanıtım Günleri için açılan stantta İstanbulluları 27-30 Eylül tarihleri arasında feshanede yapılacak Çankırı günlerine davet etti. O sırada Taksim’de eylem yapan Trabzon sporlularla karşılaşan Özcan ve taraftarlar arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Trabzon Fikir Kulübü Başkanı Ramazan Saltık, “Biz burada şike eylemi yapıyoruz. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz” diye sordu. Özcan,” Fenerbahçe divan kurulu üyesiyim, bununla da gurur duyuyorum” karşılığını verdi. Saltık,” Bir şikeciyi makamınızda niye kabul ediyorsunuz. Orası sizin değil, Çankırı halkının makamıdır“ diyerek çıkıştı.

 

Özcan’da hesap mı vereceğim,” İster Azizi Yıldırım’ı ister Sadri Şener’i kabul ederim” karşılığı verdi. Saltık’ın “sizi kınıyorum” sözleri üzerine Vali, “Bende Trabzonluyum. Beşikdüzü’ndenim. Bende sizi kınıyorum” diyerek Saltık’ın üzerine yürüdü. Araya korumlar girdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304