banner198

Vali Özcandan Küçükgümraha Başarı Belgesi

Vali Özcan Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah a Başarı Belgesi verdi.

Vali Özcandan Küçükgümraha Başarı Belgesi
banner145

Çankırı Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah, Kütahya  Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak atanması nedeniyle Vali Vahdettin Özcan tarafından çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirildi.

 

Önümüzdeki hafta yeni görevine başlayacak olan Küçükgümrah’ı makamında kabul eden Vali Özcan, göreve geldiği 16 ay sürede başka hiçbir il müdürünün ayrılışında başarı belgesi vermediğini belirterek “İlimizin sanayisi az gelişmiş, Ankara’nın gölgesinde kalmış bir kent idi. Çok çaba sarf etmemiz gerekiyordu. Şaban Bey de bu çalışmaya örnekti” diyerek göreve geldiği günden beri bir uyum içinde çalıştıklarını ve kendisinden son derece memnun olduğunu söyledi.

 

Küçükgümrah’ın Kütahya iline atanmasının kendileri için büyük kayıp olduğunu ifade eden Vali Özcan, “Eğer atama kararları bizde olsaydı böyle bir atamayı yapmazdık ama Valilerin atama yetkisi yok. 16 aylık çalışma süremde kendisi ile son derece uyumlu bir şekilde çalıştık ve Çankırı’ya yararlı işlere imza attık” dedi.

 

 

Yeni görev yeri Kütahya’da, yeni yaşamında başarılar dileyen Vali Özcan başarı belgesi vermesindeki nedenini belirterek “Ahilik ve Yaren Haftası kutlamalarının hazırlanmasında ve İlimiz sanayisinin gelişimi için göstermiş olduğunuz özveri, üstün gayret ve başarı ödüllendirilmeye değer bulunmuştur. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” diyerek başarı belgesi taktim etti.

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah, 3 senedir bu görevlendirmede bulunduğunu belirterek, “3 yıllık görev sürecimde Çankırı’da ne yapabiliriz düşüncesi, heyecanı içerisindeydim.” diyerek başarı belgesi almanın motivasyonunu daha da arttırdığı belirtti.

 

“Sayın Valimle gerçekten güzel çalışmalar yaptık. Bu bir ekip işi. Sayın Valim bizleri teşvik etti ve bizlerde ilimiz için güzel işler yapma gayreti gösterdik. En son örneği yeni kurulacak olan sanayi bölgesi. İsmini kendim verdiğim Yakınkent OSB Çankırı için önemli bir yatırım merkezi olacak. Buranın ismi umarım tescillenir” dedi.

 

Ayrıca Vali Özcan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah’a bundan sonraki görevinde başarılar dileyerek, Taş Mescid biblosu hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER