banner198

Vizyon Çeyiz ‘den Örnek Davranış

Vizyon Çeyiz’in sahibi Hatice ve Fatih Kesikoğlu çifti, bayan boks milli takımına sponsor oldu.

Vizyon Çeyiz ‘den Örnek Davranış
banner145

Çankırı esnaflarından Vizyon Çeyiz’in sahibi Hatice ve Fatih Kesikoğlu çifti, bayan boks milli takımına sponsor oldu.

Hatice ve Fatih Kesikoğlu’nun kızları Şeyma Kesikoğlu boks ta 81 kg.da Türkiye 3.sü, diğer kızları Sümeyye Kesikoğlu ise bayan boks milli takımında 46 kg.da Türkiye 2.si oldu. Kesikoğlu çifti kızlarının da yer aldığı bayan boks milli takımına sponsor olarak spora ne kadar önem verdiklerini gösterdi.

Kesikoğlu çifti 3 -10 kasım 2012 tarihleri arasında Polonya da yapılacak olan Avrupa Yıldız Ve Genç Bayan Boks Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan bayan Boks Milli Takımına verdikleri destekle, sporcuların moral motivasyonunu artırırken kendilerinin de spora olan sevgilerinin büyüklüğünü göstermiş oldular.

Sporcuları kampta ziyaret eden Kesikoğlu çifti, burada sporculara hazırladıkları malzemeleri takdim ettiler. Ziyarette Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Seyfettin Turan da yer aldı.

 

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç; malzemelerin takdiminden sonra Kesikoğlu ailesine katkılarından dolayı teşekkür etti. Kesikoğlu çifti konuşmada;  “Spor ve sporcunun dostu olan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Seyfettin Turan’ın sporculara desteği ve onların başarılı olmasını çok istemesi ve bu yönde çalışması, bizdeki heyecanı artırdı ve kızımızın da yer aldığı bayan boks milli takımına sponsor olmaya karar verdik” şeklinde konuştular.

Milli Takım ve Çankırı Boks Antrenörü Ahmet Çınar da, Kesikoğlu ailesine yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER