banner198

Yağlı Boya Resim Sergisi ziyarete açıldı

Çankırı Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi tarafından düzenlenen resim sergisi açıldı.

Yağlı Boya Resim Sergisi ziyarete açıldı
banner145

Çankırı Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi tarafından düzenlenen resim sergisi açıldı.

Belediye Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde verilen resim kursuna katılan kadınlar, ruhlarının penceresinden bakarak çizdikleri ve kendi renkleriyle boyadıkları eserlerini, Yunus AVM 2. katta düzenlenen ve yoğun katılımla gerçekleşen “Resim Sergisi”nde halkın beğenisine sundu.

Serginin açılışına, Vali Vahdettin Özcan’ın eşi Leyla Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eşi Zeynep Dinç, Başkan Vekili Rafet Alemdar, Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç,Baro Başkanı Erkan Köroğlu, çok sayıda daire amiri ve sanatsever katıldı.

Serginin açılış kokteyline, yaptıkları kurabiye ve salatalarla destek veren pastacılık kursu öğrencileri de sergiye ayrı bir renk kattı.

Resim Öğretmeni Sıdıka Yırtıcı tarafından yetiştirilen 17 kursiyerin, 115 eserinin yer aldığı sergiyi gezen davetliler, eserleri hayranlıkla inceledi.

TBMM Genel Kurul çalışmalarında bulunmaları sebebiyle açılışa katılamayan Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve İdris Şahin, ayrı ayrı çektikleri telgrafla emeği geçen herkesi kutladılar.

Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi “Yağlı Boya Resim Sergisi” 20 Mayıs Pazar günü mesai bitimine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER