banner198

Yapraklı’da karşılama izdihamı

Yapraklı ilçesine giden Ak Parti milletvekili adayları Avukat İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, ilçe girişinde uzun bir kuyruk oluşturan vatandaşlar tarafından karşılandı.

Yapraklı’da karşılama izdihamı
banner145

Yapraklı’da vatandaşlara seslenen Şahin “verdiğiniz oylar yetmez” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Yapraklı ilçesine giden Ak Parti milletvekili adayları Avukat İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, ilçe girişinde uzun bir kuyruk oluşturan vatandaşlar tarafından karşılandı.

Karşılamada Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar, İlçe Başkanı Mahir Özdemir, İl Genel Meclis üyesi Recep Yılmaz ve partililerde hazır bulundu.

Kendilerine oldukça yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla tek tek toklaşan Milletvekili adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz daha sonra Yapraklı Belediyespor Derneği Lokalinde bir araya gelen Köy Muhtarları ve halka hitap etti.

Seçilememe gibi bir korkumuz yok!

Ak Parti milletvekili adayı Hüseyin Filiz, Vatandaşları selamlayarak başladığı konuşmasında genel seçimler sonrasında ilk olarak Yapraklı yollarının eksik kalan kısımlarını tamamlayacaklarını söyledi. “Bizim için ilk olarak Çankırı’nın ilçelerle olan bağlantı yolları önem arz etmektedir” diyen Filiz, “bizim asla ve asla seçileme gibi bir korkumuz yok. Ancak bizi Ankara’ya ne kadar yüksek oy oranı ile gönderirseniz. Çankırı’ya o kadar fazla hizmet getirmemize imkan sağlamış olursunuz” dedi.

Siyasetin gıdasının oy olduğunu söyleyen Filiz, “ Bizi %80’lik oy oranıyla başbakanımızın huzuruna çıkartın. Bize güç ve moral verin, bizde Yapraklı’ya hizmet edelim” dedi.

İktidarımız Üniversite ve Doğalgazı getirdi

Daha sonra söz alan Avukat İdris Şahin, Yapraklı’nın Ak Parti teşkilatı gözünde ayrı bir yeri olduğunu belirttiği konuşmasında, “Tuhtun güzel insanları her daim gönüllerini, sevdalarını, verdikleri oylarla gösterdiler. Bunun karşılığında Ak Parti İktidarı çok güzel hizmetler vererek karşılığını sizlere verdi. İktidarımız Üniversite verdi. Doğalgazı getirdi. Duble yol verdi. TOKİ atılımını gerçekleştirdi. Koyunbaba ve Hamzalı barajlarının ihalesini gerçekleştirdi. Membaa kalitesinde akan suyu bir çok ilçe ve il merkezimizin içmesini sağladı. Bugün burada her dönem Ak Partiye verdiği oylarla dereceye giren siz Yapraklılılarla gurur duyuyorum. Ancak bu verdiğiniz oylarda yetmez, sizden bu seçimlerde daha yüksek oy oranına ulaşmanızı bekliyorum” dedi.

Bir sıkıntıları olduğunda her daim kendilerine ulaşabileceklerinin altını çizen Şahin,” Geçmiş dönemlerde ‘milletvekilliği seçimlerinde Çankırı’da yaşayan bir insan aday olsun’ diyordunuz. Başbakanımız sesinize kulak verdi ve Yapraklı’da herkesin evine traktör satmış bir abimizle, Yapraklı’ya yıllarca ekmek taşıyan bir ailenin çocuğu olarak bizleri huzurunuza gönderdi” diye konuştu.

Dört yıl önceye kadar belediyenin altı dışında Yapraklı’da bir salon dahi olmadığını hatırlatan Şahin, “Şimdi konuşma yaptığım salon bile Ak Parti belediyeciliğinin bir hizmetidir” dedi.

Yapraklıyla ilgili en önemli projelerinin Çankırı’yı Yapraklı üzerinden Tosya’ya bağlamak olduğunu kaydeden Şahin, “nasıl ki Yapraklı-Çankırı yolu ‘Londra asfaltı’ gibi olduysa, Tosya-Yapraklı yolu da aynısı gibi olacak” dedi. Şahin’in bu konuşması salondan büyük alkış aldı. 

Verdiğiniz güçle oldu

Kazanamama kaygılarının olmadığını özellikle vurgulayan Şahin, “verdiğiniz oylarla Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Ortadoğu, Balkanlar ve mazlum coğrafyaların umudu oldu. Bu umudun daha da güçlenmesi için Çankırı’nın Ak Partiye vereceği oylarla dereceye girmesi ve bizim bakanlıklarda masaya yumruğumuzu vurabilmemiz için çok önemli” dedi.

MHP İlçe başkanı Mehmet Yıldırım’ın kendilerini dinlemesinden mutluluk duyan Şahin Şahin, muhalefete seslenerek “biz asla ve asla seviyesiz siyaset yapmayacağız. Diğer milletvekili adaylarımızda son derece kıymetli insanlar. Hepimiz aynı topraklarda doğduk. Ancak tuzu kuru Ege sahillerinde muhalefet yapabilirsiniz ama ekonomik gelişimini tamamlayamayan ilimizde muhalefet yapamazsınız. Hizmetin adı iktidardır” dedi. 2023 yılında aydınlık ve güçlü bir Türkiye içerisinde güçlü bir Çankırı’yı vaat ediyorum diyerek sözlerine son verdi.

 Daha sonra Çankırı’ya geri dönen adaylar şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER