banner198

YATIRIMCININ YANINDA OLACAĞIZ

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz seçim kampanyalarını aralıksız sürdürüyor

YATIRIMCININ YANINDA OLACAĞIZ
banner145

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, genel seçimlere sayılı günler kala seçim kampanyalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Tarım İl Müdürlüğü, Kredi Yurtlar Kurumu, Polis Eğitim Merkezi, Gürhan Titrek Mesleki Eğitim Merkezi, Safir Tuz başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerde bulunan Şahin ve Filiz,  99,5’te yayın yapan Radyo Neşe ve 99,7’de yayın yapan Radyo Best’in ortak yayınına katıldı.

 

Program yapımcısı Turan Harmancı’nın sorularını yanıtlayan Şahin ve Filiz, yaklaşık bir saat on dakika boyunca kaldığı canlı yayında, e-mail yoluyla dinleyicilerin kendilerine gönderdikleri soruları yanıtladılar.

 

Çankırı merkezde doğup büyüdüğünü söyleyen Hüseyin Filiz, “Çankırı’da ticaret ve siyaset hayatımı devam ettirdim. Son 12 yıldır işlerimi daha da geliştirebilmek için Çankırı dışına taşarak Ankara’ya sürekli gittim geldim. Çankırı’yla irtibatımız hiç kopmadı. Yaklaşık bir yıldır Çerkeş’te hayvancılıkla ilgili yatırımımız var. Belki bugüne kadar Çankırı’da olan yatırımlarımızın en büyüğü. Aşağı yukarı 25 binle 35 bin metre kare arsası, kapalı alan ve bin büyük başla başlayıp daha sonra iki bin büyükbaş hayvancılık ve süt inekçiliğiyle ilgili bir yatırım. Burada süt ürünlerine dayalı paketleme tesisi, yoğurt, kaşar gibi üretim alanları olacak. Yani entegre bir tesis olacak” dedi.

 

 

HEPİNİZ GELİN HÜSEYİN FİLİZ KADAR YATIRIM YAPIN

Sözlerini “Eleştiri normaldir ama yatırımlarımızı gördükçe vatandaşlarımız bu eleştirilerde ne kadar haksız olduklarını göreceklerdir” diye sürdüren Filiz,”Bu güne kadar yaptığım yatırımlara ilave bir yatırımdır. Önemli olan yatırımı yapmaktır. Yatırımı yaptıktan sonra aile üyelerinden birisine bu yatırımları devredersiniz. Sonuçta yaptığınız yatırımı Çankırı’da kalıyor. O yatırımı söküp bir yere götürmüyorsunuz. Hüseyin Filiz olarak ben şunu açıklıkla söylüyorum. Ben isterim ki, 20 tane yeni yatırım daha yapayım. Ama bunu muhalefetten eleştiren bazı arkadaşlarıma şunu söylemek isterim; Ey muhalefetteki kardeşlerim, Hepiniz gelin Hüseyin Filiz kadar yatırım yapın. Bir iş sahası açın. Yüz kişiye ekmek verin. En büyük milliyetçilik budur” diye konuştu.

 

BİZLER HALKLA İÇ İÇEYİZ

Sözlerine halkla iç içe olduklarını söyleyerek başlayan Av İdris Şahin,”Bizler halkla iç içeyiz. Bugünde halkımızın nabzının ne olduğunu fevkalade iyi biliyoruz. El temasıyla göz temasıyla davranışlarıyla bize nereye gideceklerini çok net ifade ediyorlar. asla ve asla bizi aldatmıyorlar” dedi.

 

Şahin,”Çankırı insanı istikrardan yana, gelişmeden, Türkiye’nin büyümesinden yana tavır koymuştur. Bugünde referandumdan daha yüksek bir oy oranıyla Ak Parti’nin sandıkla buluşacağına ve 12 Haziran akşamında çok ciddi manada halkımızın partimizle bütünleşeceğine inancım tamdır. Çankırılıların Başbakanımıza ayrı bir muhabbeti vardır. Çankırı tarihinin en yoğun katılımlı ve coşkulu mitingini gerçekleştirmiştir. Bu noktada başbakanımızın helikopter alanından gelirken, gerek miting alanında, gerekse helikoptere kadar uğurlanırken Çankırı insanının sokaklara taşan sevgi seli karşısında bu milletimize ne kadar hizmet etsek azdır” dedi.

 

 

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANIN ALNINDAN ÖPERİM

Dinleyicilerden yatırımlarla ilgili bir sorusunu yanıtlayan Hüseyin Filiz, “bugün Kurşunlunun nüfus tabelasında 3 bin kişi yazdığını ama Söğütsen Seramik fabrikasının tam kapasite ile çalışmaya başladığında 4 bin işçinin çalışacağını” söyledi.

 

Filiz,”Taş üstüne taş koyan ister Çankırılı, ister Vanlı olsun alnından öperim. Bu memlekete istihdam yapmak nüfus artırmak bizim en büyük ödevimiz. Bugün ‘Ak Parti döneminde hiçbir şey yapılmadı’ diyenlere şunu söylemek istiyorum. Üniversitenin kurulmasıyla birlikte beş bin öğrenci ilimize gelmiş, doğalgaz gelmiş, duble yollar yapılmış,70 milyon liralık su yatırımı gerçekleşmiş. ‘Çankırı’ya bir şey yapılmadı’ deniliyor. Peki, 3.5 yıllık ANAP, DSP, MHP döneminde Çankırı’ya bir yatırım yapılmış mı? Bizim yaptığımız yatırımlar yeter mi? Yetmez! Yatırımlarımızı sürdüreceğiz Çankırı’yı büyüteceğiz” dedi.

 

 

BİR KİŞİYE EKMEK VERENİN ELLERİNDEN ÖPERİM

Dinleyicinin aynı sorusunu yanıtlayan İdris Şahin, “Otuz aylık İl başkanlığım süresi içerisinde çok önemli projelerde milletvekillerimizle var gücümüzle çalıştık. Biraz önce Safir’den geliyorum ve buranın en büyük ikinci ortaklarından biriyim. Burada yüz işçi arkadaşımız çalışıyor. Çankırı’da eksiğini gördüğümüz her yerde Çankırı milletvekilleri olarak yatırımcının yanında olacağız. Bizim ne fabrikayı söküp götürme, nede eczanemizi, büromuzu buradan taşımak yada; Hüseyin beyin şimdiye kadar ki yatırımlarını alıp götürmesi durumu söz konusu değil. Bu memlekette bir kişi çalıştırıp istihdam eden ve ay sonu geldiği zaman helalinden alın terini verip ödeyebilen işveren büyüklerimizin ellerinden ve küçüklerin gözlerinden öpüyoruz. Çünkü bu kutsal bir vazifedir. İş ve istihdam sağlamak kadar onurlu ve hayırlı bir davranış şekli olamaz.  Bizim siyaset kültürümüzde hizmet odaklı, insan odaklı bir siyaset kültürü yer almaktadır. Başbakanımızın ifade ettiği gibi ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ kültüründen gelen ve her daim insanımızla bu kutlu yürüyüşe kol kola yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER