banner198

Yaz Kurslarında Spor Yapıyoruz

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Müftülüğü tarafından “Yaz Kurslarında Spor Yapıyoruz” Projesi gerçekleştirildi.

Yaz Kurslarında Spor Yapıyoruz
banner145

Diyanet İşleri Başkanlığınca açılan Kur’an Kurslarına katılan gençlere sporu sevdirmek, boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerinin sağlamak ve onların fiziksel ve sosyal aktivitelere katılımını sağlayarak gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Müftülüğü tarafından “Yaz Kurslarında Spor Yapıyoruz” Projesi gerçekleştirildi.

Bu proje kapsamında 14 Ağustos 2012 Salı günü Kız Kur’an Kursları arasında Hasan Fehmi GÖKŞEN Spor Salonu’nda Masa Tenisi Turnuvası yapıldı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya, Çankırı İl Müftülüğü tarafından çeşitli kitaplar verildi.

Ayrıca yine bu proje kapsamında 15-16 Ağustos 2012 tarihlerinde Erkek Kur’an Kursları arasında Futbol Turnuvası düzenlenecek. Çankırı’da bulunan 50 Yaz Kur’an Kursu’ndan dört kursun katılımıyla yapılacak olan turnuva, Çankırı İl Müftülüğü’ ne bağlı Cemalettin Ferruh Kur’an Kursu Halı Sahası’nda yapılacak. Oynanacak müsabakalar sonucunda tüm sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya, Çankırı İl Müftülüğü tarafından çeşitli yayınlar verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER