banner198

YENİ ADLİYE BİNASI HAYIRLI OLSUN

Çankırı Sivil toplum kuruluşları yetkilileri hizmete açılan yeni Adliye Binasını ziyaret etti.

YENİ ADLİYE BİNASI HAYIRLI OLSUN
banner145

Çankırı Büro-memur sen ve Memur sen il Başkanı Ali SOLAK, Eğitim bir sen Çankırı Şube Başkanı Kasım KARATEKİN, Bayındır Memur sen İl Temsilcisi Ahmet ARSLAN, Kültür Memur sen İl Temsilcisi Ercan BIÇAKCI, Birlik Haber sen İl Temsilcisi Bekir AKÇAKAYA, Bem- bir sen İl Temsilcisi Ömer ALTUNTAŞ, Ulaştırma ve Büro Memur sen yönetim kurulu üyeleri ve Büro Memur sen Adliye Temsilcisi Aziz KARAYEL ile birlikte hizmete açılan yeni Adliye Binasını ziyaret ettiler.

 

Heyet ilk olarak Adli yargı komisyon başkanı Erdal KILIÇ’a ziyarette etti. Memur sen İl Temsilcisi Ali SOLAK; yeni yapılan adliye binasının Çankırı’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, yeni yapılan adliye binasının hizmete başlamasından dolayı memnuniyetlerini belirtti. Çankırı eski Adliye binasının yetersiz olduğunu ve fiziki şartların çalışanlara hitap etmediği söyledi. Büro Memur sen olarak Adliye çalışanların sorunlarını yakından takip ettiklerini, Adalet Bakanlığı’nda yetkili sendikanın kendileri olduklarını söyledi.

 

Komisyon Başkanı KILIÇ ise, Memur sen Heyetinin yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek,  yeni adliye binasının taşınmalarından dolayı mutlu olduklarını ve çalışma şartları açısından güzel bir ortama kavuştuklarını söyledi. Çankırı halkına daha iyi ortamda hizmet edeceklerini belirterek, çalışanların sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Memur sen İl Başkanı Ali SOLAK tarafından komisyon başkanı Erdal KILIÇ’a Memur sen genel merkezi tarafından yapılan anayasa araştırma raporu takdim edildi.

 

 

 

Heyet daha sonra Baro Başkanı Erkan KÖROĞLU’nu ziyarette bulundu. Memur sen İl Başkanı Ali SOLAK, adliye binasının hayırlı olmasını dileyerek, yeni anayasa çalışmaları hakkında bilgi verdi. Baro Başkanı KÖROĞLU, sivil toplum kuruluşları birlikte hareket ettiklerini ve yeni adliye binasında uygun çalışma şartlarına kavuştuklarını söyledi. Son zamanlarda parlamento olarak yapılan adli yargı düzenlemeleri hakkında heyete bilgi verdi.

 

Heyet son olarak Adliye binasında bulunan mahkeme kalemlerini tek tek ziyaret ederek, Büro Memur sen’in tüm adliye çalışanları ile birlikte hazırladığı çalışanların sorunları ve çözüm yolları hakkındaki raporu ile Adalet Bakanlığı ve yetkili sendika olan Büro memur sen arasında gerçekleştirilen Kurum İdare Kurulu tutanakları adliye çalışanlarına dağıtarak, Büro Memur sen’in adliye çalışanların sorunlarının takipçisi oldukları belirtti.  

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER