banner198

Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı

Çankırı Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi 8. dönem kurs kayıtları başladı

Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı
banner145

Çankırı Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi 8. dönem kurs kayıtları başladı.

 

Çankırı’da yaşayan hanımlarımızın becerilerini geliştirmelerini ve sosyal hayata katılmalarını sağlamak amacıyla 2005 yılından bu yana farklı alanlarda açtığı kurslarla belediye bünyesinde hizmet veren Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, 30 Ekim 2012 Salı günü başlattığı kurs kayıtlarını 2 Kasım 2012 Cuma günü mesai bitimine kadar devam ettirecek.

 

8. dönemine 26 farklı alanda vereceği kursla başlayacak olan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi; iğne oyası, kurdele nakışı, tel kırma, makine nakışı, mefruşat, kırkyama, dantel angles, Brezilya nakışı, biçki dikiş, örgü, ebru, tiyatro, ahşap boyama, resim, seramik, rölyef, Arapça, İngilizce, Osmanlıca, diksiyon, gitar, ney ve bağlama kurslarının yanında kültürümüzün çok derinliklerinde kalmış işleri de gün yüzüne çıkartmaya hazırlanıyor. Kurslarına cam üfleme (Çeşm-i Bülbül) ve filografi (Tel İşleme) alanlarını da ekleyerek farklılık yaratan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, bu kurslarla hanımların dikkatini de çekmeyi hedefliyor.

 

Kurslara katılmak isteyen hanımlar, Çankırı Belediyesi 7. katında bulunan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezinde kayıt yaptırabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER