banner198

Yeni oda başkanlarından Başkan Dinç’e ziyaret

Çankırı Esnafı ve Sanatkârlar Odası Başkanı Osman Karadeniz ve Çankırı Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Ahmet Söğüt Belediye Başkanı İrfan Dinçi makamında ziyaret etti.

Yeni oda başkanlarından Başkan Dinç’e ziyaret
banner145

Çankırı Esnafı ve Sanatkârlar Odası Başkanı Osman Karadeniz ve Çankırı Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Ahmet Söğüt ile beraber yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı İrfan Dinç’i makamında ziyaret ederek, Çankırı’daki bütün kurumların birlik ve berberlik içinde hareket etmelerinin gerekli olduğunu vurguladılar.  

Odalarına bağlı esnafları temsil etmek için seçildiklerini fakat tüketici konumundaki vatandaşların haklarını gözetmenin en asli görev olduğuna deyinen Çankırı Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Ahmet Söğüt “Kahvecilik ve Lokantacılık sektöründeki olumsuzlukları çok acil bir şekilde gidermemiz gerekiyor. Şehrimiz üniversite şehridir. Büyük bir kitleye sahip olan misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamalıyız ve hoşnut etmeliyiz. Bazı çalışmalarımızda Belediyemizle berber çalışacağız. Bu konuda desteğiniz gerekiyor. Esnaf denetimlerinde odamızdan bir gözlemci denetimlere katılırsa hem siz bize hem de biz esnafımıza yardımcı oluruz. Esnafımızın sorunlarını daha yakından görürüz” dedi.

 

Çankırı’nın ayağa kalkması için birlik ve beraberliğin şart olduğunu söyleyen Çankırı Esnafı ve Sanatkârlar Odası Başkanı Osman Karadeniz “Sivil toplum örgürleri olarak bütün özel ve resmi kurumlarla istişareli bir şekilde çalışacağız. Farklı düşüncedeki kurum ve insanlarla kopuk olmayacağız. İlimizin menfaati için yapılacak her ortamda bulunacağız. İdeolojisi, siyasi görüşü ne olursa olsun, memleketimize hizmet eden herkesi destekleyeceğiz ve alkışlayacağız” dedi.

 

Yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanı İrfan Dinç  Çankırı’da bulunan ne kadar sivil toplum kuruluşu varsa kendi alanı çerçevesinde şehrimizle, memleketimizle alakalı aktif ve etkin olmasını arzu ediyorum.

Gelişmeye ve bütünleşmeye ihtiyacı olan, sivil toplum kuruluşlarının rollerine ihtiyacı olan bir şehriz. Farklılıklara ve yeniliklere açık olmalıyız. Yeni seçilen yönetimler inşallah beklediğimiz ve arzu ettiğimiz doğrultu da çalışma yaparlar” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER