banner198

Zehir tacirleri tutuklandı

Çankırı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan şahıslar tutuklandı.

Zehir tacirleri tutuklandı
banner145

 Çankırı Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan şahıslar tutuklandı.

 

Çankırı ve ilçelerinde  bir süredir uyuşturucu madde satışı gerçekleştirdiği bilgileri alınan ve Şabanözü ilçesinde ikamet eden şahıslara yönelik 26.04.2016 tarihinde  gerçekleştirilen operasyon gözaltına alınan E.K ve D.B isimli şahıslar yakalanarak göz altına alınmıştı.

 

Yakalanan şahısların evlerinde yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette olmak üzere paketlenmiş  49,20 gr sentetik kannonbinoid (Bonzai), 66 adet sentetik uyuşturucu hap (özellikle gençlere bu maddelerin satışı noktasında cezbetmeye yönelik üzerinde çeşitli ibareler olan ve renk renk üretilmiş) ve çok sayıda kırmızı reçeteye tabi satışı izne bağlı olan ilaçlar ele geçirilmişti.

 

Emniyet'ten yapılan açıklamada; uyuşturucu maddeyi piyasaya sürmeye çalışırken yakalanan E.K ve D.B isimli uyuşturucu madde satıcıları, yapılan tahkikat sonucu adli mercilerce tutuklanarak Çankırı Cezaevine konulduğu bildirildi.   

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER