banner198

Zıpkın Muhtar hayatını kaybetti

Kurşunlu Kalekapı muhtarı Ertuğrul Uzunoğlu, hayatını kaybetti.

Zıpkın Muhtar hayatını kaybetti
banner145

Kurşunlu Kalekapı muhtarı Ertuğrul Uzunoğlu (36), girdiği bunalım sonrasında silahla kendini vurarak hayatına son verdi.

Kalekapu Muhtarı ve aynı zamanda Kurşunlu İtfaiye amirliğinde çalışan Kurşunlu’nun sevilen simalarından Ertuğrul Uzunoğlu, İstasyon mevkiinde dayısına ait arılığa 100 metre mesafede ki arazide silahla kendini başından vurarak hayatına son verdi.

Kendisinden bir gündür haber alınamayan muhtar Ertuğrul Uzunoğlu’nun gece eve gelmediği, sabah işyerine de uğramayınca polis tarafından yapılan aramalar neticesinde cansız bedenine öğle saatlerinde ulaşıldı.

Dayısına ait arılığa 100 metre mesafede ki arazide aracının yanında vurulmuş halde bulunan Uzunoğlu’nun, kendi tabancasından çıkan tek kurşunla hayatına son verdiği, aracın şoför koltuğuna iliştirdiği kısa notta ise  “Benim olaylarla bir alakam yok. Ben bu hayatı çekemem” cümlelerin yer aldığı bildirildi.

Doğayı çok seven ve Zıpkınla balık avladığı için çevresinde ‘zıpkın muhtar’ lakabıyla tanınan Uzunoğlu’nun vefat haberinin duyulmasının ardından ilçede büyük bir üzüntü yaşanıyor.

Evli ve birisi 4 aylık iki erkek çocuk babası olan Uzunoğlu’nun cenazesi olay yeri incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp kurumuna gönderildi.

Çankırı Postası yazı ailesi olarak Ertuğrul Uzunoğlu'na Allah'tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Aşağıda Ertuğrul Uzunoğlu'nun Haber Servisimize gönderdiği ve arşivimizde yer alan zıpkınla balık avladığı  bir fotoğraf karesi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER