Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkanı Av. Mehmet Fatih Kaya, Kadın Kolları Başkanı Hicran Ekerbiçer ve Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Korgun ilçesini ve Korgun Belediyesi’ni ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette heyeti, Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, MHP Korgun İlçe Başkanı Mehmet Kaymak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Karabulut, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Öztürk karşıladı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaret kapsamında teşkilat üyeleri, ilçe ve belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, çocukların bayramı da kutlandı.





