Çankırı Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek Resmi Gazete'de yayımlanan 3'lü kararname ile görevinden alındı.

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan 3’lü kararname metninde, “Milli Eğitim Bakanlığından; Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek'in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2'nci maddesi gereğince uygun görülmüştür” denildi.

Öte yandan Petek'in atama haberinin duyulmasının ardından sosyal medyada eğitimciler tarafından sevindiren haber yorumları ile karşılık buldu. Eğitim camiasından bazı öğretmenler "
MAĞRURLANMA PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR.GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN.", "Bugün Çankırıda Bir teneke sesi geliyor , bunun içinmiş desenize...", " EN İYİ GÜNÜ ÇANKIRI OLSUN GÖRDÜĞÜ GÖRECEĞİ OLSUN." gibi yorumlar yer aldı.

Editör: Haber Merkezi