banner198

Şabanözü kapalı sebze-meyve pazarına kavuştu!

Çankırı’nın Şabanözü ilçesi tarihinde ilk defa kapalı sebze ve meyve pazarına kavuştu.

Şabanözü kapalı sebze-meyve pazarına kavuştu!
banner145

Çankırı’nın Şabanözü ilçesi tarihinde ilk defa kapalı sebze ve meyve pazarına kavuştu.

Sanayi merkezi olma özelliği ile Çankırı’nın en büyük ilçesi konumundaki Şabanözü’nde kapalı pazar eksikliği Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan’ın devreye girmesi ile sona erdi.

Şabanözü Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi çarşı içinde 18 uygulamasından elde edilen alanda 3 ay önce başlatılan çalışmalar neticesinde 2 bin 100 metre kare kapalı sebze ve meyve pazarı hizmete girdi. Yaklaşık 1 milyon 500 bin liraya mal olan Pazar alanından, erkek ve kadın lavabo, zabıta noktası, çay ocağı gibi sosyal donatı alanları da bulunuyor.

Belediye Başkanı Faik Özcan kapalı Pazar yerini ziyaret ederek, ilçe pazarcı esnafına ve alışverişte bulunan vatandaşlarımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

Ziyareti sırasında pazarcı esnafı ve vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldığını belirten Başkan Özca “Pazarcı esnafının daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi ve vatandaşların da yağmur, çamur, güneş vb. hava şartlarından etkilenmeden daha iyi koşullarda alışveriş yapabileceklerini belirterek, seçim vaatlerinden birini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını, Şabanözü için en iyisini yapmaya devam edeceğini” söyledi.

Fotoğraf: Hüseyin Subaşı

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2020, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304