banner306
banner198

Bir günde yirmi çocuk sünnet oluyor

Sünnet çağına gelen yada sağlık sorunları nedeniyle çocukların akınına uğrayan Çankırı Devlet Hastanesi’nde bir günde 20 çocuk sünnet ediliyor.

Bir günde yirmi çocuk sünnet oluyor
banner145

Sünnet çağına gelen yada sağlık sorunları nedeniyle çocukların akınına uğrayan Çankırı Devlet Hastanesi’nde bir günde 20 çocuk sünnet ediliyor.

Çankırı Devlet Hastanesi’nde yaz mevsiminin gelmesi ve okulların tatile girmesiyle birlikte sünnet sezonu devam ediyor. Çocuk Cerrahı Operatör Doktor Bülent Azman ve ekibi tarafından ameliyathane ortamında gerçekleştirilen operasyon sonrasında sünnet edilen çocuklar, her hangi bir komplikasyon yaşanmaması durumunda iki saat sonra taburcu edilerek evlerine gönderiliyor.

Yoğun talep karşısında randevu ile çalışan ekip, Eylül sonuna kadar bütün randevuların dolu olduğunu belirterek, her hangi bir sağlık sorunu olmadıkça hastaya Eylül’den önce gün veremediklerini söylüyorlar. Oldukça yoğun ve özverili bir şekilde çalışan ekip, erkekliğe ilk adım olarak

adlandırılan sünneti sağlıklı ve hijyenik bir ortam olan ameliyathanede gerçekleştiriyor.

Öte yandan çocuklarını sünnet ettirecek olan aileleri uyaran uzmanlar, çocukların sağlığı açısından sünnetin uzmanlar tarafından yapılmasını gerektiğini belirtiyor. İyi yapılmayan sünnetin kanama, enfeksiyon, eksik veya fazla kesme gibi sonuçlara neden olabileceğini, eksik yapılan sünnetlerin bir çocuk için önemli ruhsal sorunlara yol açabileceğine dikkat çekmekteler.

Gazetemiz Sahibi ve Yazı İşleri müdürümüz Ercan Şeker’de, oğlu Yusuf Şeker’i sünnet ettirdiği Çankırı Devlet Hastanesi'nin verdiği hizmetten memnun kaldığını belirterek başta Çocuk Cerrahı Bülent Azman olmak üzere Anestezi doktoru Hakan Eke, Ameliyathane Teknikerleri Memduh Çakmak, H.G. Şahin, Hemşireler Sibel Cengiz, Cumhur Şaban ve tüm personele teşekkür etti.

 

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 01:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yilmaz
Yilmaz - 5 yıl Önce

La arkadaş randevu nasıl alacaz biturlu alınmıyor hani hersey çok kolaydi

Zeynep celik
Zeynep celik - 5 yıl Önce

Cocum kik pucuk yasindasunet olabilirmi acaba

Umut
Umut - 2 yıl Önce

Tamam

SIRADAKİ HABER

banner304