banner198

Bu hastanede Tomografi çektirenler yandı!

Çankırı Devlet Hastanesinde tomografi cihazına giren vatandaşların raporunu 10 gün sonra alabiliyor.

Bu hastanede Tomografi çektirenler yandı!
banner145

Çankırı Devlet Hastanesinde tomografi çektiren vatandaşların raporunu 10 gün sonra alabiliyor.

Çankırı Sağlığında yaşanan sorunlara bir yeni halka daha eklendi. Ağrılı rahatsızlık şikayeti ile Dahiliye servisine giden Bekir Mustafaoğlu, muayene olduğu doktor tarafından teşhis ve tedavi için tomografi çektirmesi istendi. Tomografi çektiren Mustafaoğlu raporun 10 gün sonra çıkacağını öğrenmesi ile birlikte şok yaşadı.  Ağrıları devam eden Mustafaoğlu, özel bir hastaneye giderek 150 tl masraf karşılığında raporunu 3 saat içerisinde aldığını ifade etti.

Haber Merkezimizin yaptığı araştırmaya göre; Mustafaoğlu’nun iddiasının doğru olduğu öğrenildi. Tomografi cihazına bakan iki görevliden birisinin izinli olduğu, raporların tek personel tarafından yazıldığı öğrenildi. Yine Raporların 10 günle 3 gün gibi sürelerde hastalara verileceği yönünde cevaplar verildiği de aktarılmakta.

Asansörler yine bozuldu, hasta yakınları ile tartışma –

Hastane ek hizmet binası açıldı açılalı yaşanan asansör arızaları da vatandaşa saç baş yolduruyor. Yine Salı günü bütün asansörlerin bozulduğu ve hastanın asansörde kalması nedeni ile tartışmalar çıktığı edinilen bilgiler arsında yer alıyor. Ek hizmet binasında hala 1 asansörün aktif şekilde çalıştığı diğer asansörlerin bozuk olduğu da hasta yakınları tarafından merkezimize bildirilen iddialar arasında yer alıyor.

Personele sendikacılardan mobing iddiası mahkemelik –

Öte yandan hastanede çalışan bazı sağlık çalışanları, kendilerine Çankırı Sağlık-Sen sendikası yöneticileri tarafından mobing uykulandığı şikayeti mahkemeye taşındı. İsmini vermek istemeyen bir sağlık çalışanı,  sendikacılar yüzünden kimsede çalışma şevkinin de kalmadığını, sık sık siyasi mesajlarla tepki toplayan yönetimin sağlık sektöründe sorun çözmekten öte sorun çıkartmaya devam ettikleri eleştirisinde bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019, 23:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
TÜRK
TÜRK - 5 yıl Önce

SADECE MOBİNGLE KALSALAR İYİ.YALAN,İFTİRA,GİZLİ EVRAKLARA ULAŞMA,HAKSIZ KAZANÇ,NÖBET ÇIKIŞLARI MESAİ GÖSTERİP NÖBET ÜCRETLERİNİ ŞİŞİRME,EHİL OLMAYANI YETKİLENDİRME,ADAM KAYIRMA,KENDİLERİNE BİAT ETMEYENLERİ FETÖCÜ İLAN ETTİRİP İTİBARSIZLAŞTIRMA..DAHA NELER NELER.AMA BU YÖNETİMİ SUÇLAMIYORUM.HER TÜRLÜ PİSLİKLERİNİ DUYUP HALA ÜYELİKTE KALMAKLA DESTEK OLAN ÜYELERİN SUCU BU.HERKES HAKETTİĞİ GİBİ YÖNETİLİR.

Herhangi biri...
Herhangi biri... - 5 yıl Önce

Çankırı’yı yedilerrrr bitirdiler. O yolsuzluk hırsızlıkla aldıkları paraların hesabını nerede verecekler. Herifin teki nöbet tutmadan maaşı kadar nöbet parası alıyor. Hadi o yapıyor yolsuzluğu bakım hizmetleri Müdürü nasıl imzalıyor o para listesini? Hadi o da imzalıyor başhekimin imzasından nasıl geçiyor? Ve daha komiği ne biliyor musunuz bunu yapan insan zerre kadar ceza almıyor yerini değiştirip başka ayrıcalıklı birime veriyorlar. Aaaa biz ceza verdik ona oluyor. Lan yıllardır aldığı paralar ne olacak? Herşeyden önce bir vatandaş olarak hakkım zerrece helal değildir. Toplasan bi elimin parmaklarını geçmeyecek bu adam(!)lar yedi bitirdiler herkesi. Yedi bitirdiler. Allah belalarını versin.

Devlet hastanesi
Devlet hastanesi - 5 yıl Önce

Sayın admin çok doğru ve tarafsız bir haber yapmışsınız tebrikler raporun o kadar geç çıkması ,asönsörlern sık sık bozulması ameliyat hastalarının yoğun bakım hastalarının asansörde kalması heleki adını vermeyen hastane personeli arkadaşımızın dediği gibi sendikacılar tarafından uygulanan mobing sendika üyesinin hakkını savunmak için var ama tabi sendika yönetimindeki şahıslar hereai kemik kadroların başında olduğu için kimi kime şikayet ediceğiz kim kimin hakkını savunucak anlamış değilim

Sağlık çalışanı
Sağlık çalışanı - 5 yıl Önce

Çankırı sağlıksen yetkilileri hem hastanede müdür yönetici pozisyonundalar hem sendikacılar soruyorum hem sendikacı hem yönetici olursa bir kurumda orada baskı zulümden başka birşey çıkar mı? Üstelik siyasilerle verdikleri pozlardan güç alarak yapıyorlar bunu. Yoksa Çankırı ak parti teşkilatı da bu insanların destekçisi mi?

Katılıyorum
Katılıyorum - 5 yıl Önce

Güzel bir haber olmuş çankırımızın kanayan yarası hastane 2014 asansör arızasından dolayı 63 yaşında biri rahmetli olmuşsu ve görüntüler yerel basını geçdim ulusal basında yayınlandı yıl 2019 aynı sıkıntılar bir adım bile ilerleyemiyoruz ve bende duymuşdum sendika yönetimindeki adamlar ve ona yakın olanlar hep en iyi yerlerde ilk yoruma katılıyorum çalışanların hakkını kim savunacak onlara haksızlık eden sendika üyesi YÖNETİCiLER mi

dinç-barak-demşrtaş ve yandaşları ltd.şieketi
dinç-barak-demşrtaş ve yandaşları ltd.şieketi - 5 yıl Önce

Tuna efendi diş hastanesini çiftliği yaptı yok cenaze yok düğün yok toplantı gezsin polat alemdar gibi ortada gezsin

Hasta
Hasta - 5 yıl Önce

Ultrasona ne demeli. Annemin safrasinda taş var kadıncağız ağrıdan duramıyor. Dahiliye uzmanı na gittik ultrason istedi çıktık yukarı 20 gün sonraya gün verdi..... 20 güne kim öle kim kala buna bir çözüm bulunmalı.

Gıyasettin
Gıyasettin - 5 yıl Önce

Bu da bişey mi. 09.01.2019 tarihinde doktorun istediği EMG tetkiki için 01.03.2019 tarihine gün verdiler


SIRADAKİ HABER

banner304