banner198

Çankırı'da 73 yaşındaki KOAH hastası, koronavirüsten öldü!

Çankırı’da korona virüsüne yakalanan KOAH hastası Osman K. (73) vefat etti.

Çankırı'da 73 yaşındaki KOAH hastası, koronavirüsten öldü!
banner145

Çankırı’da korona virüsüne yakalanan KOAH hastası Osman K. (73) vefat etti.

Bayramören Yusufoğlu köyü Karakışla mahallesinden Osman K. 4 gündür Korona virüsünden tedavi gördüğü Çankırı Devlet Hastanesinde dün sabah 05,00’da vefat etti. Yaklaşık 11 yıldır kronik KOAH hastası olan K’nın cenazesi Bayramören İlçesi Yusufoğlu köyünde 4 kişinin kıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

K’nın cenaze törenine karantina tedbirleri uygulanan ailesi dahi katılamadı.  Cenazeye, merhumun karantina dışında kalan oğlu, köy muhtarı Muhsin Köse, köy imamı ile bir kişi daha katıldı.

Defin işlemlerinin uygulanmasına jandarma ekipleri eşlik etti. Yusufoğlu köyüne bağlı Karakışla mahallesinde oturan aile ise karantina tedbirleri devam ediyor. Ailenin ihtiyaçları muhtar tarafından karşılandığı öğrenildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2020, 00:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Devlet hastanesi başhekimine
Devlet hastanesi başhekimine - 4 yıl Önce

Sayın başhekim dünya sağlığı ülke sağlığı böylesine can derdinde iken hala zevk ve keyfinden ÖDÜN VERMİYORSUNYA SİZİ TEBRİK EDİYORUM ya Allah rızası için şu zor günlerde bari çankırıda kalın her böyle bir gündemde de neyin nesi her aksam Ankara da soluğu almak gerci sızın ne suçunuz var bu denli vurdum duymaz yetkililer olduğu sürece valla en iyisini yapıyorsunuz bir de EVRAKTA SAHTECİLİK SAHTE EVRAK DÜZENLEME SAHTE EVRAK DÜZENLEYEREK MADDİ ÇIKAR ELDE ETMEKTEN YARGILAMA KARARI VERİLEN MÜDÜRLERLE ÇALIŞMAYI KABUL EDİP ABİ DİYEREK ÇALIŞIYORSUNUZYA PES DİYORUM BAŞKADA BİR ŞEY DEMİYORUM ZİMMETLERİ DEVAM EDİN MASANIZDA BEKLETMEYE SAVCI BEYE YAPARSINIZ BİR AÇIKLAMA

Dinle insancığa cevap
Dinle insancığa cevap - 4 yıl Önce

Bakın size madde madde yazayım. 1 şuan görev başında bulanan iki müdürü hangi suçlardan dosyası çankırı çumhuriyet başsağlığına gönderdi 2 bakanlık kamu hastaneleri hukuk müşavirliği taraftan gönderilen zimmetlerle ilgili kesinleşmiş zimmetleri ne yapmaya çalışıyor. 3 kaç yıl bu devletten eğitim almış üniversite okumuş biri olarak devletin beş kurumundan ceza almış son olarakta Ankara 3 bölge idaresi mahkemesinin haklı bulup dosyalarını çankırı çumhuriyet başsağlığına gönderdiği halde bu kişilerle çalışmayı ne kadar içine sindiriyor. 4 madde yazdığım bu bilgiler yanlış veya iftira ise yargı yolu açık 5 bütün bunları o kollukta ne kadar uzun süre kalabilmek için yapıyor ve kendine yakıştırabiliyorsa kendilerinden özür diliyorum

Her yer virus kayniyor.
Her yer virus kayniyor. - 4 yıl Önce

Hastaneyi kim enkaz yapti acabaa.ne zamandir biseyden anlamayan ayni zihniyetler yonetiyor..kendi adamlarinizi kayira kayira bu gunlere geldii. InsAllah Tum Virusler ayni anda temizlenir.

Dinle insancık!!!!
Dinle insancık!!!! - 4 yıl Önce

Artık bu ne istediğini bilmez içi dışı kin haset dolu insanlardan fenalık geldi. Şu gazeteler bi haber yapsada alakasızda olsa hemen hastane yönetimine giydirelim diye bekliyorsunuz sanırım. Başhekim zevkinden keyfinden ödün vermiyormuş hergün ankaraya gidip geliyormuş bak seen!! Sanki adam işi gücü savsaklayıp tatile gidiyor.Adamın ailesi evi orda be,işi bitince tabiki gidecek. Demiyorsun ki bizim hastanemizi enkazdan çıkardı adam etti tıkır tıkır işleyen sistem kurdu herşey yolunda adam işini dört dörtlük yapıyor,daha adama bk atma derdindesin. Allah bilir başhekim hangi yanlış işinize teker koydu da bu size bu kadar battı.zevki sefa içinde evinde klavyenin başInda ona buna laf atacağına kalk bi işin ucundan tut. İŞSİZ!!!!!

Çakma ilber’e
Çakma ilber’e @Dinle insancık!!!! - 4 yıl Önce

Öyle mi ne hoş, o halde size cehaletinizle mutluluklar dilerim sayın ortaylı

İlber Ortaylı
İlber Ortaylı @Dinle insancık!!!! - 4 yıl Önce

Cehalet ne güzel şey

SIRADAKİ HABER