banner306
banner198

Çankırı’da koronavirüs vaka sayısı iki katına çıktı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın il il açıkladığı vaka sayısında Çankırı Türkiye haritasında 13 vaka sayısı ile dikkat çekmişti. Çankırı’da koronavirüs vaka sayısı iki katına çıktı!

Çankırı’da koronavirüs vaka sayısı iki katına çıktı!
banner145

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın il il açıkladığı vaka sayısında Çankırı Türkiye haritasında 13 vaka sayısı ile dikkat çekmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı sunumda detaylı açıklamalarda bulunurken Türkiye'deki son durumu paylaştı ve illere göre vaka sayılarını da aktardı. Bakan’ın yaptığı sunuma göre, Çankırı’da vaka sayısı iki katına çıkarak 25’e ulaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da ilk kez video konferans yöntemiyle yapılan Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından koronavirüse ilişkin son durumu açıkladı. Son 24 saatte 16 bin 160 test yapıldığını belirten Koca, yapılan test sayısının 141 bin 716, toplam vaka sayısının ise 20 bin 921 olduğunu bildirdi. Koca, "son 24 saatte 69 kişinin daha yaşamını yitirdiği, bugüne kadar hayatını kaybedenlerin sayısının 425'e yükseldiği, 484 hastanın taburcu edildiği" bilgisini paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada İl il corona virüs vaka sayılarını bu akşam yaptığı açıklamalar ile duyurdu. Geçtiğimiz günlerde açıklanan vakaların en yüksek göründüğü iller olan İstanbul, İzmir ve Ankara'da vaka sayılarının arttığı görülüyor. İşte Fahrettin Koca'nın açıklaması ve Türkiye'de corona virüs haritasında son durum:

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2020, 01:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırı postasına
Çankırı postasına - 4 yıl Önce

Yoğun bakım dolu servislerde dahı 40 a yakın hasta var insaların daha dikkatli olması gerekir

Vatandas
Vatandas - 4 yıl Önce

Saglik mudurlugundeki guvercinler calismiyor herhalde iki gundur ayi haber )))))))

SIRADAKİ HABER

banner304