banner198

Çankırı’da Sağlık çalışanları Covıd-19’dan ilk kaybını verdi!

Eldivan 112 istasyonunda ATT (paramedik) olarak görev yapan Kerim Koca (37), korona virüsünden vefat etti.

Çankırı’da Sağlık çalışanları Covıd-19’dan ilk kaybını verdi!
banner145

Eldivan 112 istasyonunda ATT (paramedik) olarak görev yapan Kerim Koca (37), korona virüsünden vefat etti.

Türkiye’de yeni tip korona virüsle mücadelede adeta destanlar yazan sağlık çalışanlarından Çankırı’da görevli ATT personeli Kerim Koca, korona virüsüne yakalandı. Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi altına alınan Koca, kronik rahatsızlığı ve bağışıklık siteminin zayıf  olması nedeni ile yoğun bakım servisinde kalp yetmezliğinden dün saat 09.20'de vefat etti. Çalışma arkadaşlarının bazılarında korona testi pozitif çıkan Koca'nın iki korona testinin negatif çıktığı bu yüzden virüsün ileri dereceye kadar ulaşana kadar tespit edilemediği, tomografi ile çekilen akçiğer filminde korona virüsünün bulgularına rastlandığı edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor. Daha önce kalp rahatsızlığı olan Koca'nın korona virüsü ile tedavi sürecini atlatamayarak virüsün kalp rahatsızlığını tetiklemesi ile kalp yetmezliğinden vefat ettiği öğrenildi.   

Koca’nın cenazesi, dün öğleden sonra Eldivan ilçesi Küçük Hacıbey köyünde toprağa verildi. Evli ve 3 çocuk babası olan Koca'nın en küçük çocuğunun 2 ay önce dünyaya geldiği öğrenildi.

Öte yandan Koca'nın yakınları vefatın korona virüsünden değil doğal ölümle gerçekleştiğini geçici ölüm raporunu sunarak ifade ettiler. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2020, 16:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayhan Ekiz
Ayhan Ekiz - 4 yıl Önce

Çankırı'da halen millet bu işin ciddiyetinin farkında deyil daha sonra çok geç olabilir.

Mehmet Kuru
Mehmet Kuru - 4 yıl Önce

Kardeşimizin ailesine başsağlığı diliyorum. Keşke kronik hastalığı olduğunu söyleseymiş, bizim tarımda hastalığı olanlar izinli hep, sağlıkçı kardeşlerime çok teşekkür ediyorum, iyi varsınız, ama o başınızdaki bazı yönetici kılıklı sendikal tipler var, onları da buradan kınıyorum. Adam kayırmaya artık son verin, bu virüse sizde yakalanabilirsiniz, KUL HAKKINI ödeyemezsiniz.

SIRADAKİ HABER