banner306
banner198

Çankırılı TRT 1 canlı yayın konuğu!

Çankırı Postası köşe yazarı Ali Çankırılı yarın (peşembe) TRT 1 ekranında Şebnem Yiğit'in sunuculuğunu yaptığı “Ana elimi Tutsana” adlı programa canlı yayın konuk oluyor.

Çankırılı TRT 1 canlı yayın konuğu!
banner145

 Çankırı Postası köşe yazarı Ali Çankırılı yarın (peşembe) TRT 1 ekranında Şebnem Yiğit'in sunuculuğunu yaptığı “Ana Elimi Tutsana” adlı programa canlı yayın konuğu olarak katılıyor.

 

TRT 1 kanalında Perşembe günleri sabah kuşağında yayınlanan “Ana Elimi Tutsana” programına konuk olarak katılacak olan Çankırılı, ergenlik çağı sorunları, sınav stresi gibi konular hakkında izleyicilere bilgi verecek.

 

TRT 1 kanalında Saat:10.00’da başlayacak programı özellikle anne ve babaların dikkatle izlemelerini öneriyoruz.

 

Pedagog Ali Çankırılı 27.Baskısı yapılan “Sorunlar ve çözümleri ile ergenlik çağı” adlı kitabı ile 2013 yılının en çok kitabı satılan yazarları arasında yer aldı. Türkiye’nin sayılı yazarları arsında yer alan ve fikir dünyamıza şekil veren Necip Fazıl, Cahit Zarifoğlu, Cemil Meriç, Ahmed Hamdi Tampınar, Peyami Safa, Sezai Karakoç , Yaşar Kemal, Ayşe Kulin gibi bir birinden değerli yazarlar arasına girmeyi  başaran Çankırılı, geçen yıllarda olduğu gibi 2013 yılında da en çok satanlar listesine girerek önemli bir başarının altına imza attı.

 

Şebnem Yiğit'in sunuculuğunu yaptığı program hafta içi her gün canlı olarak yayınlanıyor. 5 gün 5 ayrı içerikle izleyici karşısına çıkan olan programın gün gün içerikleri şöyle; Pazartesi : "SAĞLIK SIHHAT" Sağlık Salı : "HERKES İÇİN HUKUK" Kaliteli Yaşam Çarşamba : "ELİNE SAĞLIK" Yemek ve Hobi Perşembe : "ANNE ELİMİ TUTSANA" Anne ve Çocuk Sağlığı Cuma : "ELİNE SAĞLIK" Yemek ve Hobi

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 04:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304