banner198

Eyüp Sabri Tuncer ile Gün Boyu Ferahlık Hissi

Son zamanlarda hijyen ürünü olarak sıklıkla tercih edilen kolonya günlük yaşantıda olmazsa olmaz ürünler arasında yerini korumaya devam ediyor.

Eyüp Sabri Tuncer ile Gün Boyu Ferahlık Hissi
banner145

Eyüp Sabri Tuncer ile Gün Boyu Ferahlık Hissi

Son zamanlarda hijyen ürünü olarak sıklıkla tercih edilen kolonya günlük yaşantıda olmazsa olmaz ürünler arasında yerini korumaya devam ediyor. İlk zamanlarda kolonya denilince akla limon kokusu gelse de günümüzde farklı koku seçenekleri de hızla yaygınlaşmaya devam etmektedir. Bu alanda koku çeşitleriyle ön plana çıkan Eyüp Sabri Tuncer kolonya kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Geçmişten günümüze kadar gelen ve popülerliğini kaybetmeyen Eyüp Sabri Tuncer limon kolonyası sürüldüğü andan itibaren ferahlatıcı etki sunar. Üst notalarından limon, portakal,  bergamot, orta notalarında transparan çiçekler, limon çiçeği, alt notalarında ise misk ve limon kabuğu bulunmaktadır.  Eyüp Sabri Tuncer çeşme limonu, bodrum mandalinası, kiraz çiçeği gibi farklı koku seçenekleri de mevcuttur.  Marka her ne kadar kolonya çeşitleriyle anılsa da farklı ürün gruplarını da yelpazesinde barındırmaktadır. O Halde markanın öne çıkan diğer ürünlerini gelin birlikte inceleyelim.

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun, doğanın besleyici etkisi ile cildi derinlemesine temizler. Cildin pHseviyesine uyumlu formülü sayesinde elleri kurutmaz. İçeriğindeki doğal zeytin yağı elleri nemlendirerek besler. Doğal bir yumuşaklık kazandırır. Ellerinizi yıkadıktan sonra doğal zeytinyağlı el ve vücut kremi uygulayabilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer diş macunu çeşitleri ile de sevenlerinin beğenisini kazanmayı başarmıştır.  Diş minesine zarar vermeden etkin temizlik sağlar. Dişlerinizin doğal beyazlığını koruyarak ağız kokusunu giderir. Gün boyu temiz ve ferah nefes sağlar. Sls, Florur, Paraben, Titanıum Dioxide, Gluten ve renklendirici içermez. Doğal propolis, karanfil, karadut gibi farklı aromaları da bulunmaktadır.

Eyüp Sabri Tuncer kolonya, Eyüp Sabri Tuncer sıvı sabun, bebek kolonyası, tıraş kolonyası gibi daha birçok  Dermokozmetik ürün çeşitlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla hemen sahip olabilirsiniz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2021, 02:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER