banner198

Gripten kurtulmak isteyen kaya tuzu kullansın!

Karatay gribal enfeksiyona glütenli ekmekler ve şeker tüketiminin neden olduğunu savundu. Karatay gripten korunma yöntemleri arasında kaya tuzunu önerdi.

Gripten kurtulmak isteyen kaya tuzu kullansın!
banner145
Sıra dışı açıklamaları ile tanınan ünlü Kardiyolog Profesör Canan Karatay yine ezber bozan açıklamalarda bulundu. Karatay gribal enfeksiyona  glütenli ekmekler ve şeker tüketiminin neden olduğunu savundu. Karatay gripten korunma yöntemleri arasında kaya tuzunu önerdi.


Karatay Fox TV'ye yaptığı açıklama da grip salgınının artmasının nedenini bağışıklık sisteminin çökmesine bağladı.  Bağışıklık sisteminin  çökerten yiyeceklerin  ekmek ve şeker tüketimi olduğunu ifade eden Karatay, "Grip salgını diye bir şey yok!  Ama bağırsaktaki kötü bakteriler canlanınca hastalanıyoruz ve ölüme kadar gidiyor. Kış gribinin sık sık olması salgın hale gelmesinin altında maalesef glüten yüklü ekmekler ve şekerler yatıyor. Çünkü şeker ve glüten bağırsaklardaki dost bakterileri değil, hastalıklı bakterileri besliyor." dedi.


Karatay gribi önlemenin yolunun bağırsaklarda bulunan dost bakterilerin canlanmasını sağlamak olduğunu belirttiği aıklamasında;  başta paça çorbası, ev yoğurdu, ev sirkesi, lahana ve soğan tüketilmesi gerektiğini vurguladı.


Antibiyotiklerden uzak durulması gerektiğine değinen Karatay, "Antibiyotikler vücudumuzdaki ve cildimizde bulunan dost bakterileri öldürüyor. Bağışıklık sitemini çökertiyor.  Kaya tuzu ile gargara yapacağız. Kaya tuzu eritilmiş suyu burnumuza çekeceğiz. İçerisine kaya tuzu attığımız ısınmış su ile buhar banyosu yapacağız. Evde istirahat edeceğiz. Birde ellerimizi zeytinyağlı sabunla yıkayacağız kimyasallarla değil." şeklinde konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 13:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
boraerdem
boraerdem - 8 yıl Önce

canan karatay,telefon çetesine para kaptımıştı. polis dinlemesine takılıp,parasını kurtardı.kısacası kendine hayrı yok ! uzamanlık alanı değil medya şişirmesi...

drdost
drdost - 8 yıl Önce

çok bilimsel bir doktor, iyi insanları kandırmak kötüler için kolaydır. söylediği şeyler yüzyıllardır yapılıyor zaten.

SIRADAKİ HABER