banner198

İngiltere'den getirilen kafile Çankırı'da karantinaya alındı!

İngiltere'den getirilen 262 kişi Çankırı'da karantinaya alındı.

İngiltere'den getirilen kafile Çankırı'da karantinaya alındı!
banner145

İngiltere'den getirilen 262 kişi Çankırı'da karantinaya alındı.

İngiltere’nin bulunana 262 kişilik Türk kafilesi, başkent Londra'dan havalanan Türk Hava Yollarına ait uçakla Ankara Esenboğa Havalimanı'na getirildi.

Saat 22.00 sularında Ankara’ya inen uçakta yer alan 1’si çocuk 262 kişilik kafile, buradaki işlemlerinin ardından sıkı karantina tedbirleri altında Esenboğa havaalanından alınarak otobüslerle Çankırı’ya getirildi.

262 kişilik Türk kafilesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 14 gün gözlem altında tutulacakları Kırkevlerde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı Emir Karatekin Erkek Öğrenci Yurdunda tek kişilik odalara yerleştirildi.

Çankırı'da yurt dışından gelecek öğrencilerin kalacağı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtları dezenfekte edilerek 14 gün süreyle karantina/gözetim altı süreci için hazırlandığı öğrenildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2020, 15:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Firdevs topçu
Firdevs topçu - 4 yıl Önce

Bu ne yaa bizlerin memleketlerine giriş çıkışlar yasaklansın kapılar kapatılsın ailene hasret yurt dışından gelenler hiç eksik olmasın hep bu yurt dusindan gelenlerden dolayı degilmi bunlar zaten bu devlet ne yapmaya çalışıyor acaba

SIRADAKİ HABER