banner198

Öztürk: Ilgaz’da seferberlik ilan ettik

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Ilgaz’da korona virüsü tedbirleri kapsamında adeta seferberlik ilan ettiklerini açıkladı.

Öztürk: Ilgaz’da seferberlik ilan ettik
banner145

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Ilgaz’da korona virüsü tedbirleri kapsamında adeta seferberlik ilan ettiklerini açıkladı.

Çankırı Postası Haber Merkezimize özel açıklamalarda bulunan Öztürk, 60 gün önce başladığımız çalışmalarımızla ilçemizde muhtelif alanlar, cadde ve sokaklar başta olmak üzere tüm resmi kurum ve kuruluşlar, eğitim kurumları, kamu binaları, vatandaşlarımıza ait binalar ve evler ile ilçemizde bulunan resmi ve şahsi tüm araçlarda dezenfeksiyon çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Belirlediğimiz alanlarda ise çalışmalarımız halen devam etmektedir. Gelinen aşamada bin 500 araç, 20 bin binayı dezenfekte ettik, cadde ve sokaklarımızı ozan suyu ve dezenfektan maddeleri ile yıkadık” dedi.

Ilgaz’da 20 bin maske dağıtıldı -

Sağlık Bakanlığı standartlarına uygun özel kumaştan imal edilen maske diktirdiklerini ifade eden Öztürk, “ İlçemizde dezenfekte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bunun yanında belediyemiz imkanlarıyla yaptırılan, 60-90 derece aralığında yıkanıp birden çok kez kullanılabilen ve Ilgaz halkına tamamen ücretsiz şekilde belediyemizin hediyesi olarak dağıtıma başladığımız 20000 adet maske ise dağıtılmaya başlanmış olup ev ev ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza 4 gün içinde ulaştırılmış olacaktır. “ şeklinde konuştu.

Ambulansları her görev sonrası dezenfekte ediyoruz -

Sözlerini sürdüren Öztürk, 112 acil ambulanslarının her görev dönüşünde belediye ekiplerince dezenfekte işleminden geçirildiğini vurguladı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020, 02:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa civan
Mustafa civan - 4 yıl Önce

sayın başkan ben ulupınar mah yıldıray sok no 6/1 oturmaktayım ılgaza 20 bin maske dagıttık diye reklam yapıyorsunuz ama bizim mah leye verilen bir tane maske yok ama siz yandaşlara dagıttınız galiba unutma sıra gelecek bize o zaman bu günü hatırlatırız bu günler kimseye baki deyildir

SIRADAKİ HABER