banner198

Yapraklı İlçesi Karantina altına alındı!

Çankırı’nın Yapraklı ilçesi Karantina altına alındı!

Yapraklı İlçesi Karantina altına alındı!
banner145

Çankırı’nın Yapraklı ilçesi Dünya Sağlık Örgütü tarafından “pandemi” olarak nitelendirilen Koronavirüs (Kovid-19) salgınından kaynaklanan olumsuzlukların bir tehdit unsuru olmasının önlenmesine yönelik karantina altına alındı.

Vali Hamdi Bilge Aktaş başkanlığında toplanan Çankırı İl Umumi Hıfzısıhha Meclisi tarafından 1593 Sayılı Umumi Hıfzısıhha Kanununun 27 ve 72. Maddelerine istinaden aşağıdaki karara imza attı.

Alınan karar şöyle:

İlimiz Yapraklı ilçesine yurtdışından ve diğer illerden çok sayıda vatandaş girişlerinin olması nedeni ile halk sağlığını korumak ve Koronavirüs (Kovid-19) salgınının kontrolünü sağlamak amacıyla Yapraklı ilçemizin giriş ve çıkışlarının 10.04.2020 tarihi Cuma günü saat 24.00’dan itibaren kapatılarak ilçenin tamamının 14 gün süre ile karantina altına alınmasına, İstisnai durumlar dışında sokağa çıkılmamasına, gerekli tüm tedbirlerin alınarak uygulanmasına karar verilmiştir.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2020, 14:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
kahraman
kahraman - 4 yıl Önce

fransadan gelen vatandaslarımızın sebebıdır dıye dusunuyoruum

Taha cengiz
Taha cengiz - 4 yıl Önce

Virüs bir ay önce yurtdışından gelmiş diyorlar. Artik karantina sadece yavaşlatir bence durdurmaz. İnsAllah ben haksiz çikarim. Hayirlisi

SIRADAKİ HABER