banner198

Ahmet Gayret, "Şehir için Projelerimiz hazır"

Harita Mühendisi Ahmet Gayret, Çankırı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.

Ahmet Gayret, "Şehir için Projelerimiz hazır"
banner145

Harita Mühendisi Ahmet Gayret, Çankırı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu. Gayret, Çankırı'nın sorunlarını bildiğini, çözüm için projelerinin hazır olduğunu söyledi. 

Beraberindeki heyetle birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı’na gelen Gayret, İl Başkanı Celal Kaman’a aday adaylığı dilekçesini teslim etti.

Kendisinin yıllardır Çankırı’da yaşadığını ve kentin sorunlarını çok iyi bildiğini anlatan Gayret, sorunların çözümü için projelerinin hazır olduğunu kaydetti. İl Başkanı Celal Kaman da Gayret nezdinde tüm aday adaylarına başvurularının hayırlı olması temennisinde bulundu.

 Parti önünde kendisini bekleyen kalabalığa hitap eden Harita Mühendisi Ahmet Gayret, tek amacının Çankırı’ya hizmet etmek olduğunu anlattı.

Gayret şunları kaydetti:

“Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı olan Ahmet Gayret, Çankırı sevdalısı ve ömrünü Çankırı’ya adamış ekmeğini Çankırı’da kazanmış ve kazancını Çankırı’da harcayan, bu topraklarda doğmuş, hamuru bu kültürle yoğrulmuş içinizden bir kardeşiniz, dostunuz, evladınız. Mesleki, hayat tecrübe deneyimlerimizi memleketimiz ve insanlarımız menfaatine kullanmayı bir borç ve görev olarak kabul ediyoruz. Halkın her kesiminin temsil ve ifade edileceği bir siyasi anlayışla yola çıkıyoruz. Zorlaştıran değil kolaylaştıran, kucaklayan, bölen değil birleştiren ve yapıcı bakış açımızla memleketimize hizmete talibiz.

Bizden önce yapılan hizmetleri takdir eden ve devamını hatta fazlasını yapmaya hedefleyen bir bakış açısıyla hareket edeceğiz. En küçük ferdinden en yaşlı ferdine kadar toplumun sesine kulak vereceğiz. Toplumun hiçbir kesiminin dışlanmasına, körler sağırlar birbirini ağırlar mantığıyla yapılan hareketlere müsaade etmeyeceğiz. Dinleyeceğiz, değerlendireceğiz, proje üreteceğiz, temeli fikri verenlere atacağız, açılışı fikri verenle yapacağız.

Siyaset bir hizmet yarışıdır. Bu yarışta birlikte mücadele ettiğimiz arkadaşlardan kim hedefe ulaşırsa proje, düşünce ve hayallerimizi o arkadaşla paylaşmaktan imtina etmeyeceğiz. Binlerce yıllık köklü kültürümüze, bayrağımıza, Çankırı’ya ve Türkiye’ye sevdalıyız. Aynı sevdayı yüreklerinde taşıyan, ilkel, dürüst, ahlaklı ve azimli toplumun her kesiminden, her görüşünden insanlarımızı bir araya getirip, bizimle birlikte davet ediyoruz. Birlik dirlik vaktidir. Çankırı için Gayret vaktidir.”

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2018, 14:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Kaya
Mustafa Kaya - 5 yıl Önce

Ahmet bey çok sevindik umarım hakkın yenmez senin gibi her kesimde karşılığı olan sevilen güvenilen emin olunan bir şahsiyetin yeri umarım seçilirsin hakkında hayırlısı

osman özkan
osman özkan - 5 yıl Önce

Ahmet GAYRET Abim, Belediye Başkan adaylığın hayırlı ve uğurlu olsun. Rabbim yolunu açık etsin. Çankır'mızın Yerli ve Milli Adayı. Başarılar dilerim.

Zeki KELEŞMEHMEY
Zeki KELEŞMEHMEY - 5 yıl Önce

Bu kardeşimizi çok iyi tanımak için ticaret,ve işbirliği yapılmasını tavsiye ederim,Tic,Odası,seçimi,il Başkanlığı süreci,milletvekil aday adaylığı,en son Belediye Başkanlığı aday adaylığı sonuçları bu şahsa karşı bir teveccühtür

SIRADAKİ HABER