banner198

Ak Parti adayına Koç gibi destek!

AK Parti Aday Adayı Mesut Koç, amcasının oğlu İşadamı Tuncay Koç'u ziyaret etti.

Ak Parti adayına Koç gibi destek!
banner145
Adaylığı açıklandığı günden bu yana toplumun farklı kesimlerini ziyaret eden çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Aday Adayı Mesut Koç, amcasının oğlu İşadamı Tuncay Koç'u ziyaret etti.

 

Koç Ailesi'nin farklı alanlarda 1967 yılından beri aktif ticaret yaptığını ifade eden Mesut Koç, yıllardan beri süre gelen bilgi birikim ve deneyimlerini Çankırı'nın faydasına kullanmak üzere siyasete girdiğini anlattı.

 

Koç Ailesi'nin Çankırı'daki değişik şirketlerinde yüzlerce kişiyi istihdam ettiğini vurgulayan Koç şunları kaydetti:


"Bu topraklardan kazandığımızı yine bu topraklara yatırım, iş, aş olarak döndüren bizler aile şirketlerimizde ve iştiraklerinde 500’ün üzerinde istihdamı bulunuyoruz. İşlerimiz ayrı ama gönlümüz ve hedeflerimizin hep aynı. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Çankırı'mıza yatırım ve hizmet etmeye devam edeceğiz"

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dil getiren Tuncay Koç da Koç Ailesi'nin sağlam temeller üzerine kurulduğunu ve Mesut Koç'un ticarette olduğu gibi siyasette de başarılı olacağına inandığını söyledi.

 

Tuncay Koç, Koç Ailesi'nin doğduğu ve yaşadığı toprakları terk etmediğini ve yatırımlarına devam edeceğini sözlerine ekledi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 01:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER