banner198

AK Parti Çankırı İl Başkanı Kaman görevinden istifa etti

AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, görevinden istifa etti.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Kaman görevinden istifa etti
banner145

AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, görevinden istifa etti.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, dün itibarıyla AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çankırı yenilgisi taşları yerinden oynattı-

Mahalli İdareler seçimlerinin ardından 15 yıl sonra Çankırı Belediye Başkanlığının kaybedilmesi Ak Parti’de taşların yerinden oynamasına neden oldu. Seçimlerin ardından genel merkez tarafından istifası istenen Celal Kaman düzenlediği basın toplantısı ile görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İl başkanlığı görevi süresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dava arkadaşı olmanın onurunu, gururunu ve şerefini taşıdığını belirten Kaman, "31 Mart seçimlerinde 11 ilçe belediye başkanlığının 8'ini, 3 belde başkanlığının tamamını, 27 il genel meclis üyeliğinden 18'inin kazanılmasında etkili bir il yönetim kuruluna başkanlık yapmaktan gurur duymaktayım. Görev almaya başladığım ilk gün nasılsa bugün de partime, davama, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sadakatimin, bağlılığımın ve bu dava uğruna yaptığımız fedakarlıkların sorgulanması hakkını hiç kimsede görmüyorum" ifadelerini kullandı.

Davalarının nöbet değişimleriyle bugüne kadar geldiğini, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğine işaret eden Kaman, "Ben de bu nöbet değişimlerinin bir neferi olarak dün itibarıyla görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Doğruya 'doğru', yanlışa 'yanlış' dediğimizde bizleri yanlış anlayarak kırılan, incinen tüm hemşehrilerimizden helallik isterken, bundan sonra da hiçbir şekilde doğruya 'doğru', yanlışa 'yanlış' demekten vazgeçmeyeceğimi

İstifalar peş peşe geldi -

Kaman’ın istifasının ardından genel merkez tarafından istifaları istenen İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım ve İl Gençlik Kolları Başkanı Nizamettin Ünal’da sosyal medya hesaplarından istifalarını sunarak görevlerini bıraktılar.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2019, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304