Milletvekili Pelin Yılık TBMM’nin en beğenilen vekilleri arasında Milletvekili Pelin Yılık TBMM’nin en beğenilen vekilleri arasında

Yaklaşan Mahalli İdareler seçimleri öncesi Çankırı AK Parti İlçe Teşkilatlarında büyük bir revizyona gidilmesi bekleniyor.

Çankırı Postası Haber Merkezimizin edindiği bilgilere göre; AK Parti’de İl Başkanlığına Koray Erdoğan’ın atanmasının ardından ilçe teşkilatlarında yeni bir kan değişimine gidilmesi bekleniyor.

2024 yılı Mart ayından yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde; isitifa ile boşalan,  3. Dönem kuralına takılan, seçimlerde belediye başkan adaylığı, İl genel meclis üyeliği gibi farklı üyelikler için adaylık düşünen isimler ve yıpranan isimlerin değiştirileceği öğrenildi. Haber Merkezimizin edindiği bilgilere göre; 11 ilçe başkanından Ilgaz ve Yapraklı ilçesi hariç, 9 ilçe başkanın değiştirilmesi öngörülüyor.  Yeni ilçe başkanlarının atama yoluyla önümüzdeki hafta içerisinde kamuoyu ile paylaşılacağı tahmin ediliyor.  Süreç içerisinde Çerkeş ilçe başkanı geçtiğimiz ay istifa etmişti. Kurşunlu ve Atkaracalar ilçe başkanları da gün içerisinde istifa ettiklerini açıkladı.      

Editör: Haber Merkezi