banner198

AK Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı, mahalle danışma meclisi toplantısı yapıldı!

AK Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı, mahalle danışma meclisi toplantısı düzenledi.

AK Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı, mahalle danışma meclisi toplantısı yapıldı!
banner145

AK Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı, mahalle danışma meclisi toplantısı düzenledi.

AK Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle danışma meclis toplantıları Abdulhalik Renda mahallesi ve Karatekin Mahallesi ile geniş katılımla başladı.

Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik, İl Kadın Kolları Başkanı Melike Çilhan , Ak Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık, İl Genel Meclisi Üyesi Ruhi Şeker, İl Koordinatörü Sadık Doğan, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri katıldılar.

Mahalle Danışma Meclisi Toplantısı Divanın Oluşturulmasının Ardından, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okundu.

Açılış konuşmasını Abdulhalik Renda Mahalle Başkanı Ferhat Gürbüz yaptı.

Mahalle Başkanı olarak Göreve geldiğimizde verdiğimiz sözün arkasındayız, burada sizlerin huzurunda bir kez daha söz veriyoruz. AK Parti Abdulhalik Renda  Mahalle teşkilatı olarak cadde cadde, sokak sokak gezerek çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız" dedi.

Vatandaşlarımıza AK Parti'nin ve Ak Çankırı teşkilatının yaptığı ve yapacağı tüm çalışmaları anlatacaklarının sözünü veren Başkan Ferhat Gürbüz mahalle toplantılarına katılan herkese ayrı ayrı teşekkürlerini sundu.

İl Genel Meclis Üyesi Ruhi Şeker konuşmasında 20 yıldır Ak Partinin Çankırı Merkezde ve 50 Merkez köyünde il genel meclisinin yaptığı projelere değindi.

Şeker” köy yolları içme suları alt yapı çalışmalarımız bütün köylerimizde tamamlandı. Eksiklerimiz varmı evet var bunlarıda en kısa sürede tamamlanacağız dedi.

Böyle kalabalık bir organizasyona katılmaktan mutluluk duyduğunu belirten İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık 2023 yılında yapılacak seçimlerde güçlü Türkiye yolunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi için meclis olarak gece gündüz demeden çalışıp hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

AK Parti Merkez ilçe başkanı Bahri Kılıç Abdulhalik Renda ve Karatekin mahalle başkanlarına bügüne kadar yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ederek söze başladı.

Mahalle danışmalarını tamamlayıp En kısa zamanda sandık Yönetim kurulu toplantılarına yapmak istediklerine vurgu yapan Kılıç, "Her Mahallemizde kurulacak sandıkları namusumuz gibi korumamız gerektiğini ifede etti Biz muhalefetin saldırılarına aldırmadan işimizi yapmaya devam edeceğiz, çünkü bizim çok güçlü teşkilatlarımız var, bu teşkilatlar ile tekrar 2023 haziran seçimlerinden zafer ile çıkacaklarını söyledi.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Av.Abdulkadir Çelik Çankırı'da tekrar 2 milletvekilini çıkarmak için kapı kapı gezeceklerini açıklayan Çelik, yeni parti binamızı Çankırı’mıza kazandırdık.Hastane , Çevre yolu , Spor vadisi bu sene içerisinde inşallah daha fazla yol katedeceğiz.

Yaşanan ekonomik sıkıntıların pandemi sürecine bağlayan Çelik,"Pandemi döneminde sonra çıkan Ukrayna-Rusya savaşı dünya ekonomisine bir daha darbe vurdu. Bu gelişmeler sonucu ülkemizde akaryakıt ve gıda sektöründe fiyatların yükselmesine sebep oldu. Biz Türk Milleti olarak bugün vatanına milletine sahip çıkma zamanımızdır. Eski günlerde olduğu gibi bu millet yine devletine milletine sahip çıkacaktır. Ülkemizde yaşanan ekonomide ki kötü gidişatın dünyada ki gelişmelerden kaynaklandığını herkese anlatacağız ve bunun çözüm noktası yine Ak Parti’dir dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 11:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sevcan
Sevcan - 2 yıl Önce

Sizi alkışlayan o kalabalıktan dahi oy alamayacaksınız.

SIRADAKİ HABER