banner198

AK Parti'den istifa etti, BBP saflarına geçti!

Yapraklı’da AK Parti’den aday adayı olan Hasan Basri Avşar, AKP’den istifa ederek Büyük Birlik Partisi’ne geçtiğini duyurdu.

AK Parti'den istifa etti, BBP saflarına geçti!
banner145

Yapraklı’da AK Parti’den aday adayı olan Hasan Basri Avşar,   AKP’den istifa ederek Büyük Birlik Partisi’ne geçtiğini duyurdu.

Çankırı’da 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde  AK Parti Yapraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurunda bulunan Hasan Basri Avşar, aday adaylığı süreci devam ederken 9 Ocak 2018 Çarşamba günü noter tasidikli dilekçe ile Ak Parti üyeliğinden ve aday adaylığı başvurusundan istifa ettiğini deglare etti. Haber Merkezimize konuşan BBP İl Başkanı Murat Çiftçi’de, Hasan Basri Avşar’ın partileri tarafından Yapraklı Belediye Başkan adayı gösterileceğini doğruladı. Avşar,  BBP Genel Merkezinde Genel Başkan Mustafa Destici ile yaptığı görüşmede çekilen fotoğrafı paylaştı.

AK Parti’de Atkaracalar’dan Belediye Başkan Aday Adayı olan Semra Okursoy’da dün akşam listelerin açıklanmasının ardından yoluna bağımsız aday olarak devam edeceğini ilan etmişti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2019, 21:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER