banner198

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Çankırı’da Cumhur İttifakı Adayını açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Deniz Baykal’dan sonra CHP’nin eksen kayması yaşadığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Çankırı’da Cumhur İttifakı Adayını açıkladı
banner145

Özhaseki Çankırı’da Cumhur İttifakı Adayını açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Deniz baykal’dan sonra CHP’nin eksen kayması yaşadığını söyledi.

Orta’nın Dodurga köyünde 3 Temmuz’da yeniden seçim yapılması kararının ardından Cumhur İttifakı adayını açıklamak üzere Çankırı'ya gelen Mehmet Özhaseki, CHP ve muhalefet partilerini eleştirerek Kemal Kılıçdaroğlu’ndan hakkında yalan söylediği için tazminat kazanarak sucuk yaptırıp halka dağıttığını ifade etti.

Özhaseki, 100. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Danışma Meclisi ve Dodurga Beldesi Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Çankırı'nın her seçimde Cumhur İttifakı'nın yanında olduğunu belirtti.

Özhaseki, şunları kaydetti:

“Deniz Baykal kendine göre bir muhalefet anlayışı olan liderdi. Yerliydi ve milli bir adamdı. Cumhuriyet ilkeleri üzerinde, Atatürk ilke ve inkılapları üzerinden eleştirilerini sürdürürdü. Eyvallah, diyecek bir şey yok. Görüşlere saygı duyarız. Oy vermesek de tabii ki saygıyla karşılarız ama yeni dönemde ne yazık ki CHP'nin iki tane stratejisi var. Her yaptıklarına bakın, emin olun bu iki şeyi göreceksiniz. Bir, baştan sona algı operasyonuyla uğraşıyorlar. Bir iki stratejileri daha var. Oda bu milletin önüne çıkıp ne yapacaklarını söylemiyorlar. Ekonomik olarak ne tür çözümler var asla böyle bir şey bulamazsınız. Sosyal meselelere bakışta ne düşünüyorlar bunları anlayamazsınız. Sadece bir dertleri var, Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. Cumhur İttifakı gitsin ne olursa olsun. Peki gidince ne olacak? Siz ne yapacaksınız? O altı tane vatandaş, bir de masanın altına saklanmış yedinci grup ortakları, sokakta görseniz birbirinize selam vermezsiniz. Hiç birbirinizi arayıp da akşamları ailece bir araya geldiniz mi? Dünyaya aynı mı bakıyorsunuz? Bütün olaylarda aynı mı düşünüyorsunuz? Hayır ama dertleri sadece ve sadece AK Parti'yi iktidardan uzaklaştırmak üzere kurgulu bir tezgah adeta. Bunca muhalefetin, bunca muhalifin olduğu yerde bir medeniyet doğmaz. Bunu hepimiz bilelim.”

Dodurga’da Cumhur İttifakının tek adayla seçimlere gireceklerini aktaran Özhaseki, aday belirlemede yaşadıkları süreci anlattı.

Özhaseki, “Önce Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştük. Daha sonra MHP'deki arkadaşlarımız Devlet Bey'e durumu arz ettiler. Devlet Bey de 'Asla biz aday çıkarmayız, orada AK Parti'nin adayını destekleyeceğiz. Cumhur İttifakı'nın ruhuna sonuna kadar uygun davranacağız. Çünkü bizim için önemli olan ülkemiz, önemli olan bu memleketin geleceği, bu milletin geleceği' diye karar verdiler. Biz de yaptığımız anketlerde açık uçlu olarak Dodurga'daki hemşerilerimize sorduk kimi başkan görmek istiyorsunuz. Çünkü elbette hepimizin bir fikri vardır. Yaptırdığımız anket de çok açık ara, söylenemeyecek kadar rekor farkla Hasan Hüseyin kardeşimizin ismi çıktı. Hasan Hüseyin kardeşimiz zamanında İstanbul'da Gaziosmanpaşa Belediyesinde epeyce gayret etmiş, müdürlükler yapmış kardeşimiz. Belediyeciliği biliyor. Sonra da Dodurga nüfustan düştüğünde dava sürecini takip etmiş. Yeniden bu davanın kazanılıp oranın belde belediyesi olarak tescillenmesiyle de emeği geçmiş. Muhtarlık yaptığı sürece de oradaki kardeşlerimizin hep işinin yanında olmuş, doğru insanların yanında olmuş.” dedi.

Programa, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili M.Emin Akbaşoğlu, AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik, MHP İl Başkanı Ahmet Kurt ve partililer katıldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2022, 13:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Anarşist Yaren
Anarşist Yaren - 2 yıl Önce

Ülke gündemi değiştirmek için neler yapılıyor.. 20 yıldır ülkeyi yönetenler suçu muhalefette buluyor çok garip bırakın bunu asıl konu ekonomi ve sığınmacılar bunlara çözüm bulmak lazım

SIRADAKİ HABER