banner198

AK Parti seçim Zaferini böyle kutladı!

Çankırı'da Başkanlık ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerini kazanan Cumhur İttifakının Ak Parti kanadında sonuçlar coşkuyla kutlandı.

AK Parti seçim Zaferini böyle kutladı!
banner145

Çankırı'da Başkanlık ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerini kazanan  Cumhur İttifakının Ak Parti kanadında sonuçlar coşkuyla kutlandı.

Çankırı'da sandık sonuçlarının hızlı bir şekilde gelmesi ile birlikte AK Parti Milletvekili adayları Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitçioğlu, TBMM 27. dönemde Çankırı'yı mecliste temsil edecek isimler oldu. AK Parti Çankırı il binasında başlayan kutlamalar Milli İrade meydanında devam etti. Çankırı Postasına canlı yayınına sıcağı sıcağına ilk açıklamasında bulunan İl Başkanı Celal Kaman, "Tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Biz şampiyonluk derken herkes gülüyordu. İşte Çankırı halkı burada, sandıkta yaptıkları meydanda. Allah bin kere razı olsun. Ben burada teşkilatıma kadın kollarımı gençlik kollarıma ilçe teşkilatlarıma ve tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum " dedi.

Milli İrade meydanında toplanan binlerce vatandaş, meşaleler ve ellerindeki bayraklarla çeşitli sloganlar attı. Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı kutlamada konuşan İl Başkanı Celal Kaman, Çankırılı halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, davsını yalnız bırakmadığını söyledi. Sözlerine devam eden Kaman, "Devletimize, milletimize, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkarak yeniden büyük Türkiye'nin dünyada söz sahibi olacağı bu döneme hep birlikte damga vurduğumuz için Çankırımla gurur duyuyorum." dedi.

Konuşmaların ardından partililer uzun süre araç konvoylarıyla kentin işlek caddelerinde  kutlamalara devam etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2018, 05:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER