banner306
banner198

Ak Parti'de bu istifalar çok konuşulur!

Ahmet Ulusoy ve Musa Çağlar Ak Parti İl başkalığına istifa dilekçelerini gönderdiler.

Ak Parti'de bu istifalar çok konuşulur!
banner145
ÇANKIRI POSTASI/KULİS: Ak Parti Çankırı 5. Olağan İl Kongresinde Celal Kaman listesinde 30 kişilik İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Ahmet Ulusoy ve Musa Çağlar’ın İl başkalığına gönderdikleri istifa dilekçeleri Ak parti kulislerine bomba gibi düştü.

 

5. olağan Kongre sonrası İl Başkanı Celal Kaman tarafından yapılan görev dağılımında Tanıtım ve Medyadan sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Musa Çağlar geçtiğimiz hafta görevinden istifa dilekçesine İl Başkanlığına sunduğu ortaya çıktı.

 

İstifa dalgası Musa Çağlar ile sınırlı kalmadı ve ilerleyen saatlerde Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Ahmet Ulusoy’da gün içerisinden teşkilat başkanlığı görevinden istifa ettiğini ifade eten mektubunu İl Başkanlığına gönderdi. Ak Parti’de Teşkilat ve Tanıtım Medya Başkanlıkları yürütme kurulu bünyesinde yer alan önemli görevler olarak biliyor. 

İstifaların henüz işleme konulmadığı ise haber merkezimizn edidiği bilgiler arasında yer alıyor.  


İrfan Dinç’e yakınlığı ile bilinen isimlerin sistemli bir şekilde görevlerinden istifaları, Ak Parti’nin 7 Haziran genel seçim sürecine nasıl yansıyacağı ise merakla bekleniyor. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 23:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
ak yürek
ak yürek - 9 yıl Önce

bu ak partiye yapılan bir hakarettir?...

Hüsnü Işıklı
Hüsnü Işıklı - 9 yıl Önce

kardeşim adamlar istemiyor. siz onlara zorla görev veriyorsunuz. zorla güzellik olmaz.

kadir
kadir - 9 yıl Önce

Irfanla hüseyin sıra sizde yeter artık hazımsızlığın bu kadarı

Bakalım Daha
Bakalım Daha - 9 yıl Önce

çocuklar la yola çıkarsanız olacağı bu, oyun bozanlık

Galip Hoca,
Galip Hoca, - 9 yıl Önce

il yönetiminden de istifa etsinler.

baharatçı,
baharatçı, - 9 yıl Önce

vatandaş rumuzluya; çok gereksiz ve saçma bir değerlendirme. seçimlere il yönetimi girmeyecek, adaylar girecek. senin ak partili olmadığın belli. başkasının hamuruna çomak sokma.

kalpten ak partili
kalpten ak partili - 9 yıl Önce

Düne kadar ak parti için çalışan il başkanlığı için yarışan kişilerin bi anda görev almadıkları için ayrılmaları çok ahlaki bulmuyorum üstelik yönetimde güzel görev almışken hiç iyi olmuyor sayın arkadaşlar benim düşüncem bu seçim arefesi 400 milletvekili diye yola çıkarken bencillik yapmak yakışmaz

Karatekin
Karatekin - 9 yıl Önce

onurlu bir davranış biraz geçte olsa, delegenin salt çoğunluğu zaten ağır cezalık il başkanı ve yönetimini seçimlere katılmayarak seçmemişti.dört kişi her ortamda bir birlerini yerken bir anda ağır cezalık şahısta birleşiverdiler.genel merkez yara kangrene çevirmeden ve seçimlerden önce delegenin seçmediği yönetimi görevden almalıdır.


SIRADAKİ HABER

banner304