banner198

AK Partili Nazım Maviş, Hüseyin Boz'u halka sordu!

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş Hüseyin Boz’u halka sordu.

AK Partili Nazım Maviş, Hüseyin Boz'u halka sordu!
banner145

Çankırı’da yerel seçimlere 6 aydan az bir süre kala AK Parti’de Çankırı Belediye Başkan adayını belirleme çalışması resmen başladı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Hüseyin Boz’u halka sordu.

Nazım Maviş gün boyunca kimseye haber vermeden tek başına Çankırı sokaklarını arşınladı. Rast gele esnaf ziyaretlerinde bulunan Maviş’in yanında İl Teşkilatından yöneticilerin yer almaması ziyaretlerin gizemini artırdı. Haber Merkezimizin edindiği bilgiye göre;  Maviş’in Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz hakkında esnaf ve vatandaşlara çeşitli sualler yönelterek, Boz’un performansını tespit etmeye çalıştığı öğrenildi.

Öte yandan gün içerisinde vatandaşlarla çat kapı bir araya gelen Maviş, Akşam saatlerinde İl Başkanlığı binasında Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, Belediye Meclisi ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile tek tek görüşmeler gerçekleştiriyor. Maviş, haberi yayınladığımız 23.03 saati itibarı ile görüşmelerini halen sürdürüyordu.   

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 01:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Visali şentürk
Visali şentürk - 6 yıl Önce

Hüseyin boz gerçekten kısa sürede eski başkan irfan dinç in pisliklerini temizlemiştir. Örneğin belediyeye gelmeden 150 200 kişiyi kapı dışarı etmiştir. Genç dinamik inşAllah başkan olursa desteğimiz ve desteğim tamdır.

SIRADAKİ HABER