banner198

Akbaş iddialı konuştu! Cumhur İttifakını sandığa gömeceğiz...

Çankırı İYİ Parti 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adayları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.

Akbaş iddialı konuştu! Cumhur İttifakını sandığa gömeceğiz...
banner145

Çankırı İYİ Parti milletvekili aday adaylarını tanıtı!

Çankırı İYİ Parti 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adayları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. İl Başkanı Aydın Akbaş, “Cumhurbaşkanı 6’lı masayı, ittifak partilerinin hepsini hainlikle suçluyor. ‘Hepsini kandile gömeceğiz’ diyor. Bende buradan diyorum ki; Sayın Cumhurbaşkanı! Seçim geldi. 14 Mayısta biz sizi sandığa gömeceğiz. Hazır olun az kaldı.” diye konuştu.

İYİ Parti’den Çankırı Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan 8 isim kendilerini parti mensupları ve kamuoyuna tanıttılar.

Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan Çankırı İYİ Parti İl Başkanı Aydın Akbaş,  İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığının kurşunlanması olayını şiddetle kınadığını belirtti.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerde İYİ Parti'den milletvekili aday adaylığına başvurma cesareti gösteren bütün aday adaylarını kutladığını ifade eden Aydın, “ Her türlü engellemelere rağmen partimiz çığ gibi büyümektedir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde partimiz; Köylüsünden-Kentlisine Gencinden-Yaşlısına Zengininden-Fakirine herkesi kucaklamıştır. Milletvekili adaylarımızın partimize katacağı güçle milletimizin bize göstereceği teveccüh daha da artacaktır. Bizler İYİ Parti'ye gönül vermiş insanlar olarak bu düzeni, önümüzdeki seçimlerde sandıkta değiştirmek için buradayız. Hiç korkmadan, hiç yılmadan bu güne kadar yaptığımız gibi bundan sonrada, engelleri yıka yıka, zorlukları aşa aşa geliyoruz. Her zaman dediğimiz gibi İYİ Parti bir cesurlar hareketidir.” dedi.

Başkan Akbaş “Cumhur İttifakını 15 Mayıs’ta sandığa gömeceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklenen Akbaş, “Seçim yaklaşırken kin ve nefretle bir cumhurbaşkanı bir genel başkanı tehdit ediyor.  Bakın şu konuşma üslubuna, şu dile bakarmısınız. Cumhurbaşkanı 6’lı masayı, ittifak partilerinin hepsini hainlikle suçluyor. ‘Hepsini kandile gömeceğiz’ diyor. Bende buradan diyorum ki; Sayın Cumhurbaşkanı! Seçim geldi. 14 Mayısta biz sizi sandığa gömeceğiz. Hazır olun az kaldı.” diye konuştu.

Daha sonra milletvekili aday adayları kura çekimi sonrası isim sıralamasına göre kürsüye davet edilerek, 10 dakika süre verilerek kendilerini tanıttı.

Programa Millet İttifakının paydaşları partileri olan,  DP İl Başkanı Şakir Atıcı, DEVA İl Başkanı Sude Haydar Karadeniz,  CHP Merkez İlçe Başkanı Salim Aydınlı,  Deva Merkez İlçe Başkanı Bekir Mustafaoğlu ve parti mensupları katıldı.

İYİ Parti’den Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan isimler şöyle:

İbrahim Doğu, Mustafa Özel, Fehmi Bölükbaşı, Aydın Ayanoğlu, Eren Yılmaz, Betül Ayhan, Oya Yakın ve Mehmet Ali Karamemiş.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2023, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER