banner198

Akbaşoğlu, Çankırı’dan 1. Sıradan aday gösterilecek iddiası! AK Parti kulislerini karıştırdı...

Cumhur İttifakının kalesi olarak görülen Çankırı’da mevcut milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun birinci sıradan aday gösterilmesi halinde bir milletvekilliğini kaybedileceği endişesi yaşanıyor.

Akbaşoğlu, Çankırı’dan 1. Sıradan aday gösterilecek iddiası! AK Parti kulislerini karıştırdı...
banner145

Çankırı’da partilerde aday adaylığı sürecinde hızla sona doğru yaklaşılırken AK Parti’de aday adaylığı başvuruları bu akşam Saat:19.00’da sona erdi.

Cumhur İttifakının kalesi olarak görülen Çankırı’da mevcut milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun birinci sıradan aday gösterilmesi halinde bir milletvekilliğini kaybedileceği endişesi yaşanıyor. AK Parti kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre; Akbaşoğlu’nun seçim bölgesine nadir ziyaretler gerçekleştirmesi, vatandaş ve şehrin önde gelen bütün kesimleriyle yaşadığı iletişimsizlik sorunu, telefonlara çıkmaması şehirde tepkiyle karşılanıyor. AK Parti'nin her seçim döneminde adayın ikametinin seçildiği bölgede olması ve meclis çalışmaları dışında zamanını seçim bölgelerinde geçirmesiyle ilgili imzalatılan tahahütnameye ise uymadığı biliniyor. 

Özellikle parti teşkilatlarının seçmenden edindiği izlenimler ışığında dile getirilen ‘Akbaşoğlu aday gösterilirse bir milletvekilliğini kaybederiz’ ifadesi bu günlerde sokakta konuşulan sohbetlerin ana gündem maddesi arasında yer alıyor.

Son olarak bazı üst düzey parti yöneticilerinin geçtiğimiz Cuma günü Ankara’da bu görüşleri genel merkeze ilettikleri ve genel merkez yöneticileri tarafından ‘Koskoca Grup Başkan Vekili ile ilgili bir daha böyle söylemlerde bulunmayın’ diyerek azarlandığı da kulislerden sızan bilgiler arsında yer alıyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2023, 22:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Reis sevdalısı
Reis sevdalısı - 1 yıl Önce

Reisimiz bu güne kadar kime gösterse tamm tam destek dedik ama akbaşoğlu aday olursa amasız fakatsız şahsi çıkarsız tam destek çalıştım ama artık yeter gitmeli

Lütfü Kır
Lütfü Kır - 1 yıl Önce

Yeter artık bu AKPlilerden Yeni kişiler lazım Çankırı’ya bu seçim oyum iyi partiye.

Ahmet sarıhan
Ahmet sarıhan - 1 yıl Önce

Emin bey Gurupbaşkan vekili olarak Akpartimize ve Çankırımıza çok faydalı işler yapmıştır, Brokraside ve Türkiye mize ÇANKIRImızı tanıtımıtını yapmıştır olumsuz algı oluşturmak isteyenler zihinleri bulandırmak için burada başkalarının degirmenine su taşımaktadır

Adil Yağsağan
Adil Yağsağan - 1 yıl Önce

Kibirli bir insan kendileri. Çankırı ile alakası çok yok. Artın o kenara çekilmeli başka bir Çankırı evladı görev almalı diye düşünüyorum.
ANAP dönemimde aynı akbaşoğlu gibi bir de İlker Tuncay vardı alakasız aday. Eski iki vekilde gitmeli. Yenilerini görmek istiyoruz

Akif Başpınar
Akif Başpınar - 1 yıl Önce

Mecliste parmak millet vekili seçelim diyorsunuz ! Belediye Başkanlarına sormak gerek alt yapı yatırımları için yardımcı oldumu, olmadı mı? Kızlar yolu barajı,Korgun Kurşunlu yolu yatırımları vs.

SIRADAKİ HABER