banner198

Ali Çapcı, Çankırı Belediyesini yönetmeye talip!

Ali Çapçı, Çankırı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.

Ali Çapcı, Çankırı Belediyesini yönetmeye talip!
banner145

Ali Çapçı, Çankırı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.

1999-2014 yılları arasında 3 dönem Şabanözü’nde Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Ali Çapcı, ailesiyle birlikte Ak Parti Çankırı İl Başkanlığına gelerek, aday adaylığı dilekçesini İl Başkanı Celal Kaman’a teslim etti.

Amacının ‘Marka Şehir, Yaşanılır Şehir Çankırı’ olduğunu anlatan Çapçı, şunları kaydetti:

“İnsanların yaşadığı sürece imkân ve kabiliyetlerince iyilik ve yardımlaşma konusunda yarış içerisinde olmaları ve bir sorumluluk taşımaları gerektiğine inanıyorum. 2019 Yerel seçimlerinde Çankırı Belediye Başkanı olmak üzere Ap Parti’den aday adaylığı müracaatında bulundum. Amacım sizlere hizmet etmektir. Hedefim Çankırı’mızı Marka Şehir Yaşanılır Şehir Çankırı yapmaktır. Bu hedefi gerçekleştirmek için gerekli donanıma sahip olduğumu düşünüyorum. Çankırı’mızın sorunlarını; İmar-Altyapı-Yol-İşsizlik-Konut-Gelir azlığı-Hayatımızı anlamlandırma-Sosyal-Kültürel-Eğitim-Spor vb. gibi alanlarındaki eksiklikler ve yetersizlikler olarak sıralamak mümkündür. Üniversite ve Yüksek Lisans mezunuyum. 15 yıl(1984-1999) Öğretmen ve İdareci olarak, 3 Dönem(1999-2014)’de Belediye Başkanı(Şabanözü) olarak, ayrıca da birçok sivil toplum kuruluşlarında çalıştım. Gerek bölgemde, gerek Türkiye’de gerekse Dünya’da birçok İdari-Siyasi-Ekonomik-Sosyal-Kültürel-İnsani-Eğitim-Spor ve Kültürel alanda ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine, lider ülke olmasına katkı sağlayacak çalışmalar içerisinde bulundum. Yani tecrübeliyim. Tecrübelerimin bana verdiği cesaret ve olgunlukla sorunlarımızın üstesinden gelebileceğimi, meslek, meşrep ve yaşımızın verdiği olgunlukla sizleri temsil edebileceğimi ve birlikte güzel günlere ulaşabileceğimizi ümit ediyorum.

1999’da Şabanözü Belediyesine başladığımda Şabanözü; 2000 nüfuslu, göç veren, sağlıksız yapıların olduğu, ilçeler sıralamasında alt sıralarda bir ilçe iken bu gün Çankırı’mızın sayılı ilçesinden birisi olmuştur. Organize Sanayi Bölgesini kurmamız, Avrupa Birliği(AB) Projelerinden faydalanmamız, hem İmar hem de Altyapıyı yenilememiz sebebiyledir ki hem nüfusumuz arttı hem bir çok yönden katma değer oluştu hem de bir vizyon kazandı. Belediyeciliği yeni öğrenecek, bazı faaliyetleri deneme-yanılma yoluyla öğrenecek birisi değiliz. İlk günden ne yapacağımızı biliyor ve nasıl yöneteceğimizi biliyoruz. Ayrıca 2014’den bugüne kadar da ayrıca tecrübe(hatalarımızı, yanlışlarımızı, çözüm yollarını görme) ve değer kazandığımı düşünüyorum”

Çapçı sözlerini şöyle tamamladı:

“Çankırı’nın dışından birisi de değilim. Çankırı’mızın tanıtımı-hizmet birliklerinin oluşumu-spor faaliyetlerinin hep içerisinde idim. 20 yıldır Çankırı ile ilgili toplantılar ve Çankırı siyasetinin içindeyim. Üç çocuğumda buradaki liselerde okudular. Bizler de başlarında idik. Eş-Dost-Akraba ilişkilerimiz hep devam etmektedir. Belediye olarak 150.kuruluş yılını kutlayacağımız bu günlere kadar her kurum-kuruluş ve meslekten Çankırı’mıza hizmet etmiş her kim varsa hepsini saygı ile anıyorum. Vefat etmişlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlık ve mutluluklar diliyorum. Çankırı’ya hizmet yarışında ortaya çıkan kardeşlerime de başarılar diliyorum.

Enerjimle, heyecanımla, bilgimle, tecrübemle ve azmim ile 2023-2053-2071 hedeflerine ulaşmak için 2019 Yerel seçimlerinde Marka Şehir Yaşanılır Şehir Çankırı hedefini gerçekleştirmek düşüncesiyle, sizlerin desteği ve Allah’ın izni ile nasipse Çankırı Belediye Başkanı olmak isterim”

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2018, 21:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER