banner198

Altuntaş kongrede aday değilim!

AK Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkanı Furkan Altuntaş, Gençlik Kolları Başkanlığına aday olmayacağını duyurdu.

Altuntaş kongrede aday değilim!
banner145

Altuntaş kongrede aday değilim
AK Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkanı Furkan Altuntaş, Gençlik Kolları Başkanlığına aday olmayacağını duyurdu.


Bir yıla aşkın süredir Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sürdüren Furkan Altuntaş, yaklaşan 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresinde aday olmayacağını açıkladı. AK Parti Çerkeş Belediye Meclis Üyeliği ve kendi mesleki faaliyetlerinde çalışmalarımı yoğunlaştıracağını belirten Altuntaş veda mesajı yayınladı.


Altuntaş mesajında şunları kaydetti:
Değerli Büyüklerim, Kıymetli Kardeşlerim,
AK PARTİ Ailesinde 18 yaşıma girdiğim günden beri, aralıksız olarak bir çok kademesinde görev yaptım. Gençlik Kollarımızda ; İlçe Gençlik Kolları Başkalığı, İl Gençlik Kolları Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyeliği ve İl Gençlik Kolları Başkanı olarak. Bu süreçlerde 7 Haziran’dan, 31 mart yerel seçimlerine 5 seçim ve 15 temmuz hain darbe girişimi başta olmak üzere bir çok zorlu mücadeleyi ekibimizle hep birlikte verdik.
Görev süremiz içerisinde, üniversitelerde, mahallelerde, çalışan gençlikte, Öğrenci Konseylerinde, AK GENÇLİĞİ en iyi biçimde temsil etmeye çaba gösterdik. Entellektüel seviyesi yüksek, organizasyon yeteceği güçlü, Türkiye’nin, bugünü ve yarınında söz almasını isteyen, davasına sahip çıkan gençlik için çabaladık.
25.5.2019 Yılında Genel Merkezimizin teveccühü ile atandığım ve 1 yılı aşkındır yürütmekte olduğum İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine; yerel yönetimler konusunda, AK Parti Çerkeş Belediye Meclis Üyeliği ve kendi mesleki faaliyetlerimde çalışmalarımı yoğunlaştıracak olmam sebebiyle önümüzdeki aylarda yapılacak olan 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresinde, İl Başkanı Adayı olmayacağımı ve şerefle taşıdığım bu bayrağı devredeceğim kardeşimiz belirlenene kadar görevime devam edeceğimi siz kıymetli hemşerilerime ve çok değerli genç kardeşlerime bildiririm.
AK GENÇLİK, Üstad Cahit Zarifoğlu’nun; “Bu İnsanlar dev midir, Yatak görmemiş gövde midir“ mısralarını en güzel biçimde hak eden teşkilattır. Menfaat gözetmeden çalışan, tüm zorluklara karşı göğüs geren AK GENÇLİK teşkilatına emek harcayan tüm kardeşlerimden Allah razı olsun...
Bu vesile ile bizlerden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen tüm Çankırı’lı hemşerilerime, Genç kardeşlerime, Ak Partimizin değerli teşkilat mensuplarına, Basın mensuplarımıza teşekkür ederim.
Çocukluk yıllarımda, siyasetin daha ne olduğunu bilmezken, o ortamda kalbimde yer edinen, her zaman destekçimiz ve yanımızda olan, dik duruşunu örnek aldığımız; Gençliğimizin, Enerjimizin, Mücadelemizin, En güzel yıllarımızın Lideri Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.
Her zaman AK Parti ve Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan ile aynı safta mücadele etmekten onur duyacağım.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2020, 15:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tomb
Tomb - 4 yıl Önce

Tombik hüso senin de başını yaktı desene

allah allah
allah allah - 4 yıl Önce

böyle bir gençlik kolları başkanı var mıydı ya ben bu delikanlıyı hep poz verirken görüyordum bir siyasetcinin akrabası zannediyordum :/

a
a @allah allah - 4 yıl Önce

boş konuşmayın hepşerim ya

Çankırı
Çankırı - 4 yıl Önce

Cep icin degilde Memleket icin hizmet yapmak bu kadarmi zor.

H.k
H.k - 4 yıl Önce

Bu zalimlerin karsisindayim diye haber yaptırmış cerkes postasında, zalim derken işine gelmeyen kendi partililerinden bahsediyor.

Ah ah
Ah ah - 4 yıl Önce

Çankırı kurtuldu şimdi Çerkeş düşünsün.

SIRADAKİ HABER