banner198

Arif Emecen " Belediyecilik Bizim işimiz"

Çankırı Belediye Başkan aday adayı Arif Emecen, iddialı bir çıkışta bulunarak “Belediyecilik bizim işimiz!” diye konuştu.

Arif Emecen " Belediyecilik Bizim işimiz"
banner145

Çankırı Belediye Başkan aday adayı Arif Emecen, iddialı bir çıkışta bulunarak “Belediyecilik bizim işimiz!” diye konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisinde Arif Emecen, Çankırı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Cuma namazı sonra Arif Emecen, parti binasına gelerek aday adaylığı müracaatını yaptı. İl Başkanı Celal Kaman’a dilekçesini veren Emecen, tek amacının memleketi Çankırı’ya hizmet etmek olduğunu kaydetti.

Emecen, ömrünün 25 yılını belediyeciliğe adadığını anlatırken, bu yaşa kadar edindiği bilgi, birikim ve tecrübelerini memleketi Çankırı’ya hizmet noktasında kullanmak istediğini anlattı.

Başkan Kaman da bugün 2. Belediye başkan aday adaylığı müracaatı aldığını ifade ederek, tüm aday adaylarına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Müracaatın ardından parti önünde kendisini bekleyen kalabalığa hitap eden Emecen şunları kaydetti:

“Anadolumuzun mihenk taşı, yarenler diyarı, kaya tuzunun başkenti Çankırımızın güzel insanları, değerleri hemşerilerim;Ankara gibi Türkiye’nin, İstanbul gibi dünyanın başkenti iki güzide şehrimizde; 12 yıl boyunca büyükşehir belediyelerimizin çeşitli kademelerinde müdür, daire başkanı ve genel müdür olarak çalıştım.  Yine, ülkemizin şehirleşme ve kalkınma merkezi konumundaki Kayseri’de, 20 yıl belediye başkanlığı yapmış Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki Beyin bilgi ve tecrübelerinden istifade ederek, 10 yıl boyunca daire başkanı ve genel müdür pozisyonlarında hizmet ettim. Ayrıca, doğu bölgemizin marka şehri Malatya’da, 2 yıl süresince Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yaptım. 35 yıllık çalışma hayatımın yaklaşık 25 yılını belediyeciliğe vermiş bir evladınız olarak; şehircilik ve belediyecilik alanlarındaki bilgi, birikim ve tecrübelerimi, Çankırımız için sarfetme kararlılığındayım. Muradım; makam, mevki elde etmek değil; Rabbim’in izniyle, atayurdum, baba ocağım, doğduğum topraklara borcumu ödemektir. Sayın Genel Başkanımız ve Teşkilatımızın uygun görmesi durumunda, tüm benliğimle Çankırımıza hizmet etmeye hazırım. Elbette bu hizmet yarışında hep birlikte yol alacağız; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizden doğan güç ve inancı, Çankırımızın hizmetine seferber edeceğiz. Rabbime Hamd-ü Senalar olsun ki çalışmayı, üretmeyi seviyorum. Neyi, nasıl yapmamız ve yönetmemiz konusunda gerekli donanım, birikim ve tecrübeye sahibiz çok şükür.

Kısacası, “belediyecilik bizim işimiz” diyorum.

Şehrimize bugüne kadar elbette birçok hizmetler yapıldı; yapan insanlardan, taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Şahsen amacım; Çankırımızı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, gurur duyacağımız bir marka şehir haline getirerek milletimizin istikbal mücadelesine güçlü destek olmaktır. Neticede bütün çaba ve azmimiz ülkemiz, milletimiz ve Çankırımız içindir. Ben Çankırı’nın, Çankırılı’nın gücüne, potansiyeline, güzelliğine yürekten

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 20:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sebahattin Gülburun
Sebahattin Gülburun - 5 yıl Önce

4 kelimelik Otobiyoğrafisini elindeki kağıta bakarak anlatmaya çalışan bir aday adayı

Hasan huseyin
Hasan huseyin - 5 yıl Önce

Bu arkadas hic cankirida ikamet etmismi acaba bide hangi cankiriliya faydasi olmus acaba bunlara bi bakmak lazim emekliye ayrilacagi vakit birazda surda oyalaniyim det gibi bence

Kamil AYDINLI
Kamil AYDINLI - 5 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun Arif Abi çıktığın bu yolda başarılar dilerim ALLAH yolunu açık etsin

SIRADAKİ HABER