banner198

Atalay, Şabanözü mitinginde konuştu

CHP Çankırı Milletvekili Adayı Murat Berat Atalay, 24 Haziran seçimlerinin galibinin Millet İttifakının olacağını kaybedenin ise AKP-MHP koalisyonunun olduğunu belirtti.

Atalay, Şabanözü mitinginde konuştu
banner145

CHP Çankırı Milletvekili Adayı Murat Berat Atalay, 24 Haziran seçimlerinin galibinin Millet İttifakının olacağını kaybedenin ise AKP-MHP koalisyonunun olduğunu belirtti. Atalay,  partisince Şabanözü'nde düzenlenen mitingde konuştu.

- "AKP-MHP kaybetti, millet kazandı" -

16 yıldır ülkeyi zam, zülüm, haksızlık, yolsuzluk, adaletsizlik ile yöneten AKP iktidarının bu ülkeye verecek artık bir faydası kalmamıştır diyen Murat Berat Atalay, AKP iktidarının tarihe kara bir leke olarak geçeceğini kaydetti.

Şabanözü mitinginde halka hitap eden Murat Berat Atalay şöyle konuştu;

 “Bu ülkede çok sayıda iktidar geldi geçti, tarihte çok acı hadiseler de yaşandı ama AKP zulmü bütün zulümlüleri solladı. Seçim için gezdikçe, vatandaşları dinledikçe zulümlün boyutları ortaya çıkıyor. AKP’nin zulümü nedeniyle vatandaş bu ülkenin bir üyesi olmaktan gurur duymuyor ve duygusal bir kopuş yaşıyor.

Ekonomi iflas etti, vatandaş ekmek bulamayacak konuma gelmişken kek ye söylemleri ile insanlar keklenmeye çalışılıyor. Çiftçi aldığı krediyi ödeyemiyor, mazot zammından bıkmış durumda.

- "Bir vekili garantiledik" -

Halkımız artık kararını vermiş, AKP ve MHP iktidarına güle güle demiştir. Çankırı halkı da bu iki partiye ithal gelen adaylara destek vermemektedir. CHP-İYİ Parti ve Saadet ittifakına ise büyük bir ilgi ve destek var. Artık değiştirme vakti geldi diyen vatandaş sandık gününü sabırsızlıkla beklemektedir. CHP-İYİ Parti ve Saadet Partisi ittifakı en az bir Milletvekilini garantilemiştir. Oylarınız bu sefer zayi olmayacaktır.”

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 05:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER