banner306
banner198

BBP Adayı Şahin'den seçmene para dağıtılıyor iddiası

BBP Çankırı Belediye Başkan adayı Şahin, Seçim korkusu ile insanlara paralar dağıtıldığı iddiasında bulundu.

BBP Adayı Şahin'den seçmene  para dağıtılıyor iddiası
banner145
Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Şenol Şahin yaptığı yazılı açıklama ile Büyük Birlik Partisi’nin varlığı her iki parti adayını da Çankırı’da rahatsız etmiştir açıklamasında bulundu.

 

Seçim korkusu ile insanlara paralar dağıtıldığı iddiasında bulunan Şahin,  yerel seçimin yaklaşmasıyla hiç yapılmayan şeylerin ‘hizmet’ adı altında yapılmakta olduğuna değindi.

 

AK Parti Başkan Adayı İrfan Dinç’in belediyenin imkanları ile har vurup harman savurduğunu vurgulayan BBP’li Şahin, “Bu gidişatı Çankırı halkı çok iyi takip etmektedir. Çankırı kararını vermiştir ve 30.03.2014 tarihinde gerekli cevabı sandıkta verecektir” dedi.

 

Büyük Birlik Partisi Çankırı’da sessizliğini bozduğunun kamuoyunca bilinmesini isteyen Şahin, “ AKP ve MHP adaylarının huzursuzluğundan da anlaşılmaktadır ki, Büyük Birlik Partisi çok ciddi oy farkı ile belediye seçimlerini alacaktır” şeklinde konuştu.

Öte yandan BBP İl Başkanlığın tarafından bugün (25 Ocak 2014) yapılan ikinci bir yazılı açıklama ile 
24 Ocak 2014 Cuma günkü yayımlaana basın bildirisinin, bazı internet siteleri ve gazeteler tarafından farklı yorumlara neden olduğuna dikkat çekildi.

Yapılan yazılı açıklama şöyle:

24 Ocak 2014 Cuma günkü yayımladığımız basın bildirisi, bazı internet siteleri ve gazetelerde farklı yorumlara neden olmuştur.

Söz konusu bildiri de  para dağıtılmakta denirken, genelleme yapılmış olup ; kesinlikle Sayın İrfan DİNÇ’in kişiliği kastedilmemiştir.

Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304