banner198

BBP’nin ilk aday adayı Şentürk oldu!

Çankırı Büyük Birlik Partisine ilk aday adayı başvurusu Aybars Şentürk’ten geldi.

BBP’nin ilk aday adayı Şentürk oldu!
banner145

Çankırı Büyük Birlik Partisine ilk aday adayı başvurusu Aybars Şentürk’ten geldi.

Çankırı Gazozu markasının sahibi Aybars Şentürk, Büyük Birlik Partisi’nden Çankırı Milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

İl Başkanı Musali Cemal yaptığı açıklamada, “Cumhur ittifakı içerisinde kendi adayı ve amblemi, altında Büyük Birlik Partisi olarak seçimlere hazırız. “ dedi.

Aday adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Şentürk ,” Büyük Birlik Partisi şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir emaneti var,  onun bir hayali bir kızıl elması var. Adriyatik’ten Çin seddine bir ve beraber Türk İslam hayali ile Muhsin Başkan böyle bir dava yürütüyordu. Bizde o davaya hizmet edebilmek adına Çankırı’dan milletvekili aday adaylığını resmen başvurumuzu yapmış bulunuyoruz. “ dedi.

Şentürk açıklamasının devamında şunları kaydetti:

Biz Çankırımıza ilahi kelimatullah, nizami alem davasından taviz vermeden; doğruya doğru, yanlışa yanlış diyerek bir siyasetçi çizgisi ortaya koymak istiyoruz. Bu uğurda hizmet vermek istiyoruz. BBP olarak 30 yıllık siyasi serüvenimizde ilk kez baraj problemi olmadan Cumhur İttifakı çatısı altında gireceğimiz biz seçim olacaktır. O yüzden seçmenlerimizden biz şunu rica ediyoruz. Geçmiş dönemlerde bizi ne kadar çok sevseler de bu baraj problemi seçmen nazarında bir problem teşkil ediyordu. Bu seçimde gönül rahatlıyla baraj problemi yok.  Allah’ın izniyle bu kardeşinize oy verdiğiniz takdir mecliste bir alperen daha fazla temsil edilecektir.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2023, 23:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ismail bacaci
Ismail bacaci - 1 yıl Önce

Hayirli uğurlu olsun başkanim

Ali cansız
Ali cansız - 1 yıl Önce

Çankırı nın dertlerini bilen bir kişi hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER