banner198

Becer, son kalenin tuğlası olmak içi buradayım!

Halil İbrahim Becer, MHP’nin 46 yıldır temiz ve dürüst siyaset yaparak varlığını sürdüren ve de iktidara talip olan bir parti olduğunu söyledi.

Becer, son kalenin tuğlası olmak içi buradayım!
banner145

 MHP Çankırı Milletvekili aday adayı Halil İbrahim Becer, “İlimizin ve Türkiye’nin her alanda atacağı adımlarda daha aktif rol almak, Çankırı’mıza ve Çankırılımıza her platformda, daha iyi hizmet etmek aşkı ile Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili Aday Adaylığımı açıklıyorum” dedi.

MHP İl başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Halil İbrahim Becer, MHP’nin 46 yıldır temiz ve dürüst siyaset yaparak varlığını sürdüren ve de iktidara talip olan bir parti olduğunu söyledi.


MHP’nin insanı merkeze alarak yine insan için yola çıktığına dikkat çeken Becer, “Devleti insan için gören, İnsan, Millet, Devlet ilişkilerini Demokrasi ile sağlamayı amaçlayan, Bunların tamamının yalnızca millet içinde anlam bulacağına inanan siyasi bir harekettir.” dedi.

-Dayatmalara karşı milleti yanındayız!-

Becer, “Bizim Devlet ile Cumhuriyet ile Millet ile ortak değerlerimiz ve Demokrasi ile hiçbir dönemde sorunumuz olmamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi Mensupları kendisini millet üstü görenlerin dayatmaları karşısında her zaman milletin yanında yer almıştır. Ülkemizin elini zayıflatacak her müdahalenin karşısında biz varız. İhanetin alevlerini körükleyen bütün çevrelerin, bütün bedhahların, bütün yıldırıcı hamlelerin karşısında biz dururuz. Açık ya da kapalı bütün şirret senaryolarının karşısında yer alırız. Türk Milleti’ne tarihten gelen hınç ve garezle tuzak kuran, akıllarınca misilleme yapan mihrakların oyunlarını biz bozarız. Bizim yüreğimizde herkese yer, her gönüle de yetecek kadar sevgi vardır. Bu topraklara vatanım, bu insanlara milletim diyen herkese kucağımız açıktır.” şeklinde konuştu.

-Vefa Borcumu Ödemek İstiyorum-

Çankırı’ya vefa borcu olduğunu ifade eden Becer, “Ben ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim bu topraklara ve güzel İnsanlarımıza, teveccüh gösterilirse milletvekili ve daha üst görevlerde hizmet edip vefa borcumu ödemek istiyorum. Milletimizin ve Devletimizin vatan toprağındaki son kalesi olan Milliyetçi Harekete destek olmak ve bu kalenin savunmasında bir tuğlada ben olmak istediğim için, bugün bu göreve talibim.” ifadelerini kullandı.

-Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır-

Becer, “İrtibatımın hiç kesilmediği memleketim olan bu topraklarda, Bulunduğum her görevde, yaptıklarım ve yapılmasına vesile olduklarım göz önündedir. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Önümüzdeki dönem, Türk Milletinin geleceğine damga vurmamız ve irademize sahip çıkmamız için tarihi bir fırsat sunmaktadır. Bu milli görevi yerine getirmemiz için Çankırı’da her eve ulaşarak herkesin sevgisini kazanmak ve her gönüle girmek, her eli tutmak zorundayız. Yarından tezi yok her kapıyı çalıp, her yüreği kucaklayacağız. Bıkmadan, usanmadan anlatacağız. Ayak basmadık yer, ulaşmadık gönül bırakmayacağız ve mutlaka Milliyetçi Hareket Partisini birinci parti yapacağız. Önce Allah’a, sonra yüreğinize ve iradenize güveniyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.           


Halil İbrahim Becer kimdir?

1952 yılında Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde doğdu.

İlk ve Orta Okul tahsilini Çerkeş’te, Lise tahsilimi Kastamonu’da yaptı.

Yüksek Okul eğitimini Ankara Gazi Üniversitesi Biyoloji Ana Bilimdalı’nda Yüksek Lisans yaparak tamamladı.

Yıllarca Öğretmenlik ve Yöneticilik yaptı. Ülkücü hareketle gençlik yıllarımda tanıştı. Çerkeş’te Büyük Ülkü ve Çankırı’da da Ülkü Bir Derneğinin Kurucuları arasında yer aldı. Ülkü Bir’in Yıllarca Yönetiminde bulundu.

Memuriyet hayatına Çankırı Eğitim Enstitüsü ve Öğretmen Okulunda Müdür Yardımcısı ve Öğretmen olarak başladı.

Ecevit iktidarında 6 defa tayin çıkartıldı. Her 3 ayda bir görev değişikliğinde yorulan Becer, askerlik görevini ifa etmek üzere Çankırı’dan ayrıldı.

Askerliğini Erzincan’da Yedek Subay olarak tamamladı.

Askerlik sonrası Konya Atatürk Sağlık Meslek Lisesine Müdür olarak atandı.

Daha sonra Ankara’da Sağlık Bakanlığında Şube Müdürü oldu, sırası ile yıllar içerisinde Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdürlük görevlerine bulundu.

Daha sonra Tarım Bakanlığı Personel Genel Müdürü, Kazakistan T.C.Büyükelçiliği Tarım Ataşesi ve Tarım Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Olarak Çalıştı. Genel Müdür olarak emekli oldu.

Emeklilik Sonrası Özel Şirketlerde yöneticilik yaptı. Becer 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için MHP Çankırı Milletvekili aday dayı oldu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 16:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vefa Borcunu Ödeyeceğiz
Vefa Borcunu Ödeyeceğiz - 9 yıl Önce

ey bu toprağın gariban insanlarına çok büyük emeği geçmiş değerli ağabeyimiz halil ibrahim becer. sen göreceksin bu toprağın insanının ne kadar vefalı olduğunu. senin çankırı'ya verdiğin emekleri, çankırılıya yaptığın iyilikleri unutmadık. hangi partili olursak olalım, ister sağcı, ister solcu olalım, ister zengin, ister fakir olalım, köylüsü, kentlisi, memuru, çiftçisi hepimiz senin arkandayız. sen istersen bağımsız aday ol, yine de oyumuz sana.

İsimsiz
İsimsiz - 9 yıl Önce

Becer aday olsun ben asarın kaleden atlarım,o kadar büyük konuşuyorum,yap-maz-lar hocam yapmazlar

SIRADAKİ HABER