banner198

Bir istifa haberi de Kızılırmak'tan geldi!

AK Parti'de istifa haberleri gelmeye devam ediyor. En son Şabanözü ilçesinden Bahri Nalbant'ın istifası ile sarsılan AKP'ye bir kötü haberde Kızılırmak'tan geldi.

Bir istifa haberi de Kızılırmak'tan geldi!
banner145
 AK Parti'de istifa haberleri gelmeye devam ediyor. En son Şabanözü ilçesinden Bahri Nalbant'ın istifası ile sarsılan AKP'ye bir kötü haberde Kızılırmak'tan geldi.  Kızılırmak'ta kurucu ilçe başkanı olarak 3 dönem ilçe başkanlığı yapan Celal Yıldırım partisinden istifa ettiğini açıkladı.

 

Yıldırım gazetecilere yaptığı açıklamada, partinin kuruluşundan beri gece gündüz çalıştığını ve partide büyük emekleri olduğunu anlattı.

 

- PARTİDE VEFA KALMAMIŞ

 

Yıldırım, "Partimin büyümesi için gece gündüz koşturdum ve bugüne kadar çalıştım. Partiye bu kadar emek verenlere itibar edilmemiş, görüş ve tecrübelerine hiçbir önem verilmemiş, adeta dışlanmıştır. Partide ah de vefa kalmamıştır. Biz şu adaylarla daha fazla oy alırız, seçimi kolaylıkla kazanırız dememize rağmen, sözümüze önem verilmemiştir. 30 Mart'tan sonra haklı olduğumuz görülecektir" dedi.

 

- NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN

 

Partide farklı stratejilerin uygulandığını dile getiren Yıldırım, "Partinin kuruluşundan bu güne kadar, hizmetlerimin, desteklerimin, gece gündüz koşturmalarımın karşılığında, kazanılmayacak sıralardan il encümeni gösterilmek, partide dürüstlüğün, hizmetin, liyakat ve tecrübenin geri plana itildiği görülmüş, adamın adamı öne geçmiştir. Bize de düşen, ne haliniz varsa görün diyerek, partiden ayrılmaktır" ifadelerini kullandı.

 

Yıldırım, bağımsız olarak İl Genel Meclisi üyesi adayı olduğunu ve çalışmalarına devam edeceğini sözlerine ekledi. 

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER