banner198

Bozdağ'dan muhalefete söğüt, kavak benzetmesi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, muhalefeti meyve vermez söğüt ve kavak ağacına benzetti.

Bozdağ'dan muhalefete söğüt, kavak benzetmesi
banner145

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, muhalefeti meyve vermez söğüt ve kavak ağacına benzetti.  Bozdağ, ziyaretler kapsamında geldiği Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde vatandaşlara yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Ak Parti iktidarı döneminde önemli bir atılım içerisinde olduğunu kaydetti.


Bozdağ, "MHP'si, CHP'si Söğüt ağacı, Kavak ağacı, onlarda meyve yok. Kimse bu yüzden bunlara taş maş atmaz" dedi.

 

Milletin doğru kişiyi seçeceğini dile getiren Bozdağ, "Sizler meydanların sesisiniz, kimi seçmek isterseniz onu seçersiniz. Türkiye'nin dört bir tarafında milletimiz doğru kararlar verdi ve yolunu öyle çizdi. Kimin yalan söylediğini kimin iftiralarla yol aldığını en iyi siz biliyorsunuz. Herkesi yakından izliyorsunuz. Biz, Ak Parti olarak siyaseti eser siyaseti olarak gördük. 12 yıldır bu ülkeye kazandırdıklarımız ortada. Plan, proje ve eserlerle milletimizin karşısındayız" dedi.

 Foto galeriye git

Ak Parti'nin meyve verdiği için taşlandığını dile getiren Bozdağ, şöyle konuştu:

 

"Muhalefete sorun, iktidar olursanız ne yapacaksınız, hangi kaynaktan elde ederek projelerinizi hayata geçireceksiniz diye... Bunları söylemiyorlar çünkü heybelerinde plan proje yok. Sadece ve sadece yalan dolandan siyaset üretiyorlar. Meyveleri yok bunların. Herkes Ak Parti'yi eleştiriyor, başka parti yok mu bu memlekette? Diğerlerini niye eleştirmiyorsunuz, eleştirmezler. Ata sözü var ya 'Meyve veren ağaç taşlanır' diye işte bu yüzden. Biz bu eleştirmelerden rahatsız değiliz. Ak Parti meyveli bir ağaçtır onun için taş atıyorlar. MHP'si, CHP'si bunlar Söğüt ağacı, Kavak ağacı, onlarda meyve yok. Kimse bu yüzden bunlara taş maş atmaz. Zaten zahmet etmez ama bu ağaç meyveye durmuş bir ağaçtır. 11 yıldır ürettiği meyvelerle taş atanların da ağzını tatlandıran bir ağaçtır." dedi.


Bozdağ, 2002 yılından beri Ak Parti iktidarının Türkiye'yi değiştirdiğini belirterek, "Ambulansların deposunda benzin yoktu. İşçi kardeşim hangi eczaneden ilaç alabiliyordu. Herkes her istediği yerde muayene olamıyordu. Bu devletin anayasasında herkes eşit ama uygulamasında işçi esnaf ve memur birbirine eşit değildi. Tayyip Erdoğan geldi Bağ-Kur'u, Emekli Sandığını, SSK'yı kaldırdı, hepsini birleştirdi. 'Hastaneler herkesin hastanesi olacak' dedi. Şimdi herkes gidip eşit bir şekilde tedavi ediliyor" ifadelerine yer verdi.

 

Bozdağ, daha sonra Orta ve Çerkeş ilçelerinde seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi.

 

Bakan Bozdağ'a, Ak Parti Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile İl Başkanı Salim Çivitcioğlu eşlik etti.

Foto galeriye git

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER