banner198

Bu haber başlığı Çivitçioğlu’ndan geldi

Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu Ak Partide Belediye başkan aday adaylığı sürecinin sona ermesi ile birlikte partilerine müracaatta bulunan aday adayı sayısını açıkladı.

Bu haber başlığı Çivitçioğlu’ndan geldi
banner145
Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu Ak Partide Belediye başkan aday adaylığı sürecinin sona ermesi ile birlikte partilerine müracaatta bulunan aday adayı sayısını açıkladı. Basın toplantısında seçim sürecini anlatan Çivitçioğlu, “Aday Adayı Sayımız 50 seçimleri alacağımız şimdiden besbelli” dedi


İz Bırakmak İstiyorum

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Çivitçioğlu, İl Başkanı olarak oturduğu koltuğun hakkını vermek istediğini ve bu yüzden Mahalli İdareler seçimlerinde “12’de 12” hedefini gerçekleştirerek tarihe geçmek istediğini belirtti. Milletten aldığı gücü kendine şiar edinen bir partinin İl Başkanı olmaktan gurur duyduğunu vurgulayan Çivitçioğlu, “Ben bu görevi bırakırken koltuğu işgal eden değil, koltuğun hakkını veren ve iz bırakan bir İl Başkanı olarak anılmak istiyorum” dedi.


Aday Adayı Sayımız 50 seçimleri alacağımız şimdiden besbelli

Belediye başkanlarını Millete hizmet edecek hizmetkarlar olarak atıflandıran Çivitçioğlu, “bizler milletimize hizmetkarlık edecek en iyi adayı bulmak için çalışıyoruz” dedi. Çivitçioğlu bu süreçte Çankırı Belediyesi için 8, Atkaracalar’a 4, Bayramören’e 3. Çerkeş’e 8, Eldivan’a 1, Ilgaz’a 5, Orta’ya 6, Korgun’a 2,Kızılırmak’a 2, Kurşunlu’ya 5, Şabanözü’ne 3 ve Yapraklı’ya 4 aday adayının başvurduğunu açıkladı. Toplam elli adayın partilerinden aday daylığı müracatını gerçekleştirdiğini belirten Çivitçioğlu, “Aday Adayı Sayımız 50 seçimleri alacağımız şimdiden besbelli“ diyerek kafiyeli bir cevap verdi.


Küskünlükler mutlaka olacak!

16-17 Kasım tarihlerinde temayül yoklamalarının yapılacağını anlatan Çivitçioğlu, Kasım’ın sonu Aralık ortasına doğru adayların açıklanacağını bu kadar çok aday adayının olduğu yerde mutlaka küskünlüklerin yaşanacağını ancak o insanlarda bu ailenin bir parçası ise birkaç günlük kırgınlığın ardından tekrar geri döneceklerini umduğunu ifade etti.


Gençlere ve Kadınlara kontenjan ayıracağız

İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyelikleri için 1Aralık’a kadar başvuruların devam edeceğini ifade eden Çivtiçioğlu, Belediye meclis üyeliklerinde gençlere ve kadınlara biraz daha fazla kontenjan tanıyacaklarını, her ilçede belediye meclisine kadın aday listede göstereceklerini söyledi.


Parti bütünlüğünü zedeleyici tartışma uyarı getirdi

Öte yandan İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz ve Ilgaz İl Genel Meclis üyesi Faruk Dilsiz’e uyarı cezası verildi. Basın yayın organlarının önünde haddi aşan, Partinin birlik ve beraberliğin zedeleyici açıklamalarda bulunan Canbaz ve Dilsiz’e cezaları tebliğ edilirken alınan karar dosyalarına da işlendi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2013, 03:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan
Orhan - 10 yıl Önce

o hiç belli olmaz.

Ismail
Ismail - 10 yıl Önce

Sen zaten mikser gibi olmakla, kendi partisinin belediyesinin projesine Mimarlar Odasina( esi baskan) dava actirarak tarihe gectin zatenn fazla zorlanama gerek yok

Hakki
Hakki - 10 yıl Önce

Ismail dogru demis gercekten iz biraktin..Cankirinin Iki yerine TEK Avuk AT vekili varmis gibi hareket ederek

vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

sizin 50 adayınız 1 tane hakkı yalçın etmez

SIRADAKİ HABER